Wolderwijd D1 verpulvert DOS Kampen

Nadat de D1 in de ochtend in Ermelo had gekeken of Dindoa een punt zou verspelen tegen Unitas stond de wedstrijd Wolderwijd D1 – DOS Kampen D3 op het programma.
Doordat Dindoa degelijk van Unitas had gewonnen kon Wolderwijd deze zaterdag nog geen kampioen worden. Het kampioenschap zal, in een onderling duel, moeten worden uitgevochten in de wedstrijd op 28 februari, in Ermelo tegen Dindoa. Tenminste, als er eerst van DOS Kampen gewonnen werd. De uitwedstrijd ging met ruime cijfers, 2-14, naar Wolderwijd, maar zoals het gezegde zegt, het verleden is geen garantie voor het heden.

Dus, was de opdracht om met z’n allen scherp aan de wedstrijd te beginnen. Geconcentreerd en fel op de bal moest balbezit voor Wolderwijd opleveren en als Wolderwijd de bal heeft kan DOS Kampen niet scoren. Wolderwijd speelde niet heel erg goed, maar was wel stukken beter dan DOS Kampen. Het eerste aanvalsvak wist in 12,5 minuten een mooie score van 8-1 op het scorebord te zetten. Een speler vroeg zelfs of de coach de score wel bij kon houden op het formulier…. Het tweede aanvalsvak deed ook zijn best en bracht de ruststand op 14-1. Er waren echt prachtige doelpunten bij, zoals een omdraaibal van Rick (die voor de zieke Lotte speelde), een schot van héél ver van Anneleen en een aantal keer de bal afvangen na een schot en zelf scoren.

Opdracht in de rust was om nog beter te gaan spelen, niet te verslappen en de score verder uit te breiden.
In de tweede helft werd de score al weer snel geopend door Wolderwijd. Bij de vakwissel was de stand 18-2. Inmiddels was Lynn vervangen door Charita en nu werd Rick naar de kant gehaald waardoor Lynn als heer verder kon spelen. Het laatste kwart wist Wolderwijd nog 3x te scoren en DOS Kampen wist nog 2x wat terug te doen. Hierdoor kwam de eindstand op 21-4.

Nu gaan we ons voorbereiden op Dindoa. 28 februari dus, in Ermelo, aanvang 10:00 uur. Komt allen! Wolderwijd D1 – DOS Kampen D3 21-4 (14-1)
Scores Wolderwijd : Matthijs 6, Angela 5, Martijn 3, Rick 2, Lynn 2, Anneleen 2 (1 strafworp), Esther 1

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk