KV Wolderwijd D2 speelt spannende wedstrijd tegen DOS-Kampen

We zijn er op tijd, goed warm gelopen in de gang. Daarna in de jongenskleedkamer de groepsindeling verteld en kort de tactiek.

De wedstrijd begint en het is gelijk van begin af aan er goed bij blijven. De tegenpartij is snel en sommige spelers zijn erg lang. Maar we spelen goed, verdedigend en aanvallend stonden wij er. Maar de tegenpartij ook. De bal gaat snel rond en we creëeren mogelijkheden maar we komen nog niet tot scoren. Helaas lukt de tegenpartij dat wel: 1-0. We beginnen weer, dus wij hebben de bal, de bal gaat goed rond, we blijven in beweging. En omdat we nu goed vrijlopen is Timon zijn tegenspeler kwijt, hij staat vrij. Hij bedenkt zich niet en schiet, raak! 1-1. We gaan gelijk op... De tegenpartij creëert toch weer een mogelijkheid en scoort de 2-1. Nu zijn wij aan zet, we hebben de bal, we spelen lekker rond maar toch raken we de bal kwijt doordat de tegenpartij de bal uit de handen pakt van Lynn maar er wordt er niet voor gefloten. Ook al wordt er niet elke keer voor een overtreding gefloten, we laten ons er niet door leiden. We blijven onze kansen maken. Zo stond Lydia na goed spel vrij zonder verdediger, ze schiet van grote afstand en scoort de 2-2. Wat een mooi schot was dit, moet ze vaker doen!

In de rust is het uitrusten en drinken want wij als coaches hebben weinig te melden, ze spelen goed en geven alles.

De tweede helft begint met dezelfde snelheid en spel inzet. Het is een spannende wedstrijd, de bal komt in de tweede helft vaak in ons aanvalsvak, maar de bal wil er niet in of onze schietkansen worden afgefloten omdat we verdedigd werden. Het ging gelijk op, het werd 3-2 ... 3-3 .. 3-4 en 4 minuten voor einde het werd het 4-4. Deze twee schoten/scores werden gemaakt door Lynn. De spanning was te horen vanaf de tribune, in de vorm van ouders die mee gingen coachen. Maar we bleven goed staan in de verdediging. Zelfs hadden we in de laatste minuten kans om 4 keer na elkaar ongecontroleerd op de korf te schieten, maar de ballen wouden er niet in. De wedstrijd werd afgefloten met de eindstand van 4-4.

Bedankt Angela, Lynn en Mischa voor het invallen

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk