Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Maak kennis met korfbal: doe gratis mee aan onze proeftrainingen.
Klik hier voor alle info

D Jeugd

Wolderwijd D1 wint spannende wedstrijd!

Vandaag stond de uitwedstrijd van de KV Wolderwijd D1 tegen Unitas D4 op de planning. Op tijd vertrokken wij met volle moed richting Harderwijk. Bij aankomst begon de D1 met serieus warmlopen, inschieten en geconcentreerd luisteren naar het praatje van onze 2 coaches.

Lees meer

Wolderwijd D1 gaat naar Ziggo Dome!

HeldBlokjeAfgelopen zaterdag, 11 februari, was het zover. Als Wolderwijd D1 ook deze wedstrijd, tegen Wit-Blauw D2, zou winnen kon het kampioenschap niet meer misgelopen worden. In het ergste geval, bij verlies van de laatste 3 wedstrijden, zou het kampioenschap gedeeld kunnen worden.
Zoals altijd ging dit team voor de volle winst. Er was nog wel een speciale opdracht meegegeven...
Nadat vorige week Tjarda al het 100ste doelpunt van Wolderwijd D1 had gescoord kon nu het doelsaldo op +100 gebracht worden. Dan moest er wel gewonnen worden met 11 doelpunten verschil.

Lees meer

Wolderwijd D1 op koers voor Ziggo Dome

Wolderwijd D1 heeft alle zaalwedstrijden in 2016 gewonnen!
Het begon erg voortvarend met een 23-0 overwinning thuis tegen Unitas.
Na deze wedstrijd werd er door de kids al gesproken over kampioen worden en de kampioenenparade in Ziggo Dome. De trainers probeerde hen nog wat in te tomen met het feit dat één overwinning nog geen kampioen maakt.
Maar, 5 wedstrijden later en nog steeds geen verliespunt moet er toch serieus rekening gehouden worden met een kampioenschap.
De wedstrijden werden zeker niet allemaal met zo’n groot verschil gewonnen. Het aantal gemaakte doelpunten liep de eerstvolgende 3 wedstrijden flink achteruit en het korfbalspel leek wel erg veel op dat van de E-tjes.

Lees meer

Wolderwijd D1 wint met ruime cijfers van Odik D1

Zaterdag 28 november stond de thuiswedstrijd van Wolderwijd D1 tegen Odik D1 op het programma. Na een gelijk spel, winst en nipt verlies in de vorige wedstrijden wilde dit team goed winnen tegen de hekkensluiter in de poule.
Belangrijk was om de bal goed rond te laten gaan en weinig balverlies te lijden.
Daar was op getraind en dat was deze wedstrijd gelukkig goed terug te zien.

Lees meer

Wolderwijd D1 wint van Sparta en verliest van Antilopen

Zaterdag 14 november moest Wolderwijd D1 thuis spelen tegen Sparta Nijkerk D1, een tot nu toe onbekende tegenstander.
Waar de vorige wedstrijd de eerste helft maar 2 keer gescoord werd (ruststand 0-2), zou dat nu beter moeten. Helaas was dit niet het geval. De ruststand was dit keer 2-0. Hoewel nog steeds slechts 2 keer gescoord was het wel beter, want er was niets doorgelaten. De tweede helft zou wel beter moeten om te kunnen winnen. Sparta kreeg namelijk wel kansen, maar maakte die niet af en als ze dat wel deden in de tweede helft zou Wolderwijd het nog moeilijk krijgen.
Wolderwijd begon de tweede helft niet zo goed en Sparta maakte de aansluitingstreffer, 2-1.

Lees meer

Wolderwijd D1 laat winst glippen

2015 KV Wolderwijd D1Afgelopen zaterdag was de eerste competitiewedstrijd in de zaal voor de D1. In Voorthuizen moest er gespeeld worden tegen Spirit D2.
Helaas was Joachim ziek, maar gelukkig kon Iwan er wel bij zijn en moest de Dorcas actie even op hem wachten...
Wolderwijd begon de wedstrijd goed en Martijn opende de score met een mooi afstandschot. Helaas werd een verdedigd afstandschot van Spirit goedgekeurd waardoor het 1-1 werd. Met nog een afstandschot kwam Spirit zelfs op 2-1 voorsprong, maar dat lieten Iwan en Angela niet lang toe. Angela brak door en kreeg een mooie

Lees meer

KV Wolderwijd D2 was sterker maar net niet gewonnen

We waren lekker op Tijd na een goede tip van André Hoeve dat het adres niet helemaal klopt voor Lelystad. Het weer zit niet helemaal mee, maar we hebben er zin in.

Na lekker warm gelopen en te hebben ingegooid, begon de wedstrijd met een inval scheidsrechter omdat de scheidsrechter die zou gaan fluiten niet kwam opdagen. We hadden gelijk de overhand. Lydia werd elke keer goed gevonden in het midden en zo zette ze elke keer de aanval op. Er werd lekker rond gespeeld en goed gekeken of er wel gegooid kon worden. Zo stond Timon goed vrij, werd aangespeeld, zag zijn verdediger op zich afkomen maar die was te laat ook doordat Timon naar achter stapte, niet aarzelde en schoot, raak. Toch werd deze afgekeurd doordat hij verdedigd stond volgen de scheids, helaas. Maar Timon ging door, nog geen 3 minuten later kreeg hij weer een kans en schoot, weer raak, nu wel 0-1. Bijna gelijk daarna score Nikita de 0-2 omdat onze verdediging de bal elke keer goed onderschepte. En de bal dan ook snel terug bracht in ons aanvalsvak. Wij hadden dik de overhand in de eerste helft. We gingen met voorsprong de rust in.

KV wolderwijd D2

Hopelijk houden ze deze overmacht ook vast in de tweede helft. We begonnen lekker aan de tweede helft.

Lees meer

KV Wolderwijd D2 wint zeer mooi van De Meeuwen D4

8 uur 's ochtends is best wel vroeg, helemaal als je nog een volledig team bij elkaar moet bellen. Martijn bedankt dat je zo snel wakker bent geworden om met ons mee te gaan.

Maar op het veld in putten waren ze toch allemaal wakker en we stonden op scherp. De eerste officiële wedstrijd buiten begon, dit keer in de juiste klasse. We zetten gelijk druk in de verdediging waardoor de bal vaak werd onderschept en snel werd afgeleverd in ons aanvalsvak. We creëerden kansen die net miste of werden afgefloten omdat ze verdedigd waren. Maar dat maakte niet uit. De korf werd tenminste gevonden. En als ik het goed heb opende Lynn de score met 0-1. Iedereen kreeg wel de kans om de scoren. Timon bracht de stand met een verre afstand schot naar 1-3. Martijn was altijd wel de vrij persoon om aangespeeld te worden en zo pakte hij zijn eigen kansen om te scoren, en dat deed hij ook meerdere keren. Maar hij gaf ook de bal vaak af om iemand anders te laten scoren, leuk om dat de zien.

In de tweede helft was Matthijs gewisseld met Timon. Ook in de tweede helft draaide het allemaal goed, waardoor ik sommige spelers lekker kon coachen hoe ze nog beter konden spelen met hun tegenstander. Nikita pakte ook haar kans om te scoren en maakte de 7-de treffer voor ons. Matthijs vond vaak zijn vrije positie en kon vaak schieten op de korf, en scoorde er ook een aantal, zie foto door aangeef van Nikita een doorloopbal schiet Matthijs er één in. En zo was het een heerlijke wedstrijd om naar te kijken. Eindstand 3-10.

foto kvwolderwijd D2Bedankt voor het invallen Lynn, Martijn en Matthijs

Wolderwijd D1 wint van Dindoa en is kampioen!!

WWD1kampioen


Spanning op de koppies van de D1 spelers. De wedstrijd tegen concurrent Dindoa staat op het programma. Het team dat wint is kampioen.
Helaas kon Mischa niet mee, hij was ziek en moest met hoge koorts thuis blijven.
Gelukkig kon Rick zijn plaats innemen.
Wolderwijd was op tijd in Ermelo en kon ruimschoots warmlopen en inschieten. Helaas ging Angela al bij deze warming-up door haar enkel. Met de verzorging van de meegereisde Niek en het intapen van de enkel kon ze gelukkig toch aan de wedstrijd beginnen.De wedstrijd kon beginnen en er zat heel veel Wolderwijd publiek op de tribune. Leuk dat er zoveel belangstelling vanuit de vereniging was! Dank hiervoor!

Lees meer

Wolderwijd D1 verpulvert DOS Kampen

Nadat de D1 in de ochtend in Ermelo had gekeken of Dindoa een punt zou verspelen tegen Unitas stond de wedstrijd Wolderwijd D1 – DOS Kampen D3 op het programma.
Doordat Dindoa degelijk van Unitas had gewonnen kon Wolderwijd deze zaterdag nog geen kampioen worden. Het kampioenschap zal, in een onderling duel, moeten worden uitgevochten in de wedstrijd op 28 februari, in Ermelo tegen Dindoa. Tenminste, als er eerst van DOS Kampen gewonnen werd. De uitwedstrijd ging met ruime cijfers, 2-14, naar Wolderwijd, maar zoals het gezegde zegt, het verleden is geen garantie voor het heden.

Dus, was de opdracht om met z’n allen scherp aan de wedstrijd te beginnen. Geconcentreerd en fel op de bal moest balbezit voor Wolderwijd opleveren en als Wolderwijd de bal heeft kan DOS Kampen niet scoren. Wolderwijd speelde niet heel erg goed, maar was wel stukken beter dan DOS Kampen. Het eerste aanvalsvak wist in 12,5 minuten een mooie score van 8-1 op het scorebord te zetten. Een speler vroeg zelfs of de coach de score wel bij kon houden op het formulier…. Het tweede aanvalsvak deed ook zijn best en bracht de ruststand op 14-1. Er waren echt prachtige doelpunten bij, zoals een omdraaibal van Rick (die voor de zieke Lotte speelde), een schot van héél ver van Anneleen en een aantal keer de bal afvangen na een schot en zelf scoren.

Opdracht in de rust was om nog beter te gaan spelen, niet te verslappen en de score verder uit te breiden.
In de tweede helft werd de score al weer snel geopend door Wolderwijd. Bij de vakwissel was de stand 18-2. Inmiddels was Lynn vervangen door Charita en nu werd Rick naar de kant gehaald waardoor Lynn als heer verder kon spelen. Het laatste kwart wist Wolderwijd nog 3x te scoren en DOS Kampen wist nog 2x wat terug te doen. Hierdoor kwam de eindstand op 21-4.

Nu gaan we ons voorbereiden op Dindoa. 28 februari dus, in Ermelo, aanvang 10:00 uur. Komt allen! Wolderwijd D1 – DOS Kampen D3 21-4 (14-1)
Scores Wolderwijd : Matthijs 6, Angela 5, Martijn 3, Rick 2, Lynn 2, Anneleen 2 (1 strafworp), Esther 1

KV Wolderwijd D2 speelt spannende wedstrijd tegen DOS-Kampen

We zijn er op tijd, goed warm gelopen in de gang. Daarna in de jongenskleedkamer de groepsindeling verteld en kort de tactiek.

De wedstrijd begint en het is gelijk van begin af aan er goed bij blijven. De tegenpartij is snel en sommige spelers zijn erg lang. Maar we spelen goed, verdedigend en aanvallend stonden wij er. Maar de tegenpartij ook. De bal gaat snel rond en we creëeren mogelijkheden maar we komen nog niet tot scoren. Helaas lukt de tegenpartij dat wel: 1-0. We beginnen weer, dus wij hebben de bal, de bal gaat goed rond, we blijven in beweging. En omdat we nu goed vrijlopen is Timon zijn tegenspeler kwijt, hij staat vrij. Hij bedenkt zich niet en schiet, raak! 1-1. We gaan gelijk op... De tegenpartij creëert toch weer een mogelijkheid en scoort de 2-1. Nu zijn wij aan zet, we hebben de bal, we spelen lekker rond maar toch raken we de bal kwijt doordat de tegenpartij de bal uit de handen pakt van Lynn maar er wordt er niet voor gefloten. Ook al wordt er niet elke keer voor een overtreding gefloten, we laten ons er niet door leiden. We blijven onze kansen maken. Zo stond Lydia na goed spel vrij zonder verdediger, ze schiet van grote afstand en scoort de 2-2. Wat een mooi schot was dit, moet ze vaker doen!

Lees meer

Wolderwijd D2 knokt zich naar de overwinning

Zaterdagmiddag was het weer zo ver. We moesten spelen tegen Exakwa D3.

We moesten na de wedstrijd van vorige week, waarin we niet goed speelden, maar weer eens laten zien dat we het zeker wel kunnen. En dat deden we ook. We speelden thuis, en we begonnen aan de wedstrijd met veel vertrouwen. Met dezelfde tactiek als altijd. We spelen met vaste spelers per vak, elke wedstrijd weer. Dit keer begon Matthijs op de plek van Thijs in de eerste deel van de 1e helft, daarna speelt Thijs een halve wedstrijd en maakt Matthijs het af in tweede deel van de 2e helft. Lynn en Angela hebben samen een plek. We zaten lekker in de wedstrijd ook al keken we zo nu en dan tegen een achterstand aan. De D2 bleef knokken en iedereen kreeg wel een kans om een keer te schieten op korf. Toch gingen we met een 2-3 achterstand de rust in.

Een kleine pep-talk, bij je speler blijven/geef ze geen ruimte/ en ga zo door...

En dat 'ga zo door', dat deden ze in de tweede helft. Ze gaven nog minder ruimte weg onder de korf en bleven kort op de tegenstander zitten. De D2 begint steeds beter te te spelen, de ballen gaan lekker rond en we komen tot schietkansen die er ook in gaan, we staan voor met 5-4. Nu door gaan zo en het wordt 6-4, we lopen uit. Maar Exakwa laat het er niet bij zitten en komt terug met een 6-5. Nog 2 minuten op de klok en we staan voor, nu niks meer weggeven. En dat deden we ook door de bal in de ploeg te houden, rond te spelen en zo proberen te scoren. Maar niemand scoorde nog en de wedstrijd werd afgefloten met een 7-6 winst.

Bedankt Lynn, Angela en Matthijs voor het invallen

Wolderwijd D1 wint van Unitas

De altijd lastige, zo dachten we, uitwedstrijd tegen Unitas begon al vroeg, om 10:00 uur. Gelukkig was het niet glad op de weg, dus waren we wel op tijd in Harderwijk.
Het openingsdoelpunt was voor Wolderwijd. Matthijs trok weg van de korf, Angela speelde de bal op Matthijs en die schoot raak. Ook het 2e doelpunt kwam van Matthijs en was ook weer een afstandschot. Toen deed Unitas wat terug door een doorloopbal te scoren. Na de vakwissel liep Anneleen diep, dit werd gezien door Martijn die de bal mooi naar Anneleen speelde en Anneleen scoorde de 1-3. Na een aantal gemiste kansen was het Martijn die van afstand schoot. De bal ging niet door het gele mandje, maar stuiterde naar achter. Lynn ving de bal keurig af en schoot zelf en nu ging de bal wel door de mand, 1-4 dus. Dit was ook de ruststand.
Helaas was Mischa in de eerste helft al uitgevallen met een vervelend, pijnlijk, piepend oor. Gelukkig was Rick mee, dus die kon invallen.
In de tweede helft liep Rick gelijk diep en kreeg de bal aangespeeld door Angela. Rick rondde de doorloopbal af. Niet veel later schoot Rick van afstand raak waardoor het opeens 1-6 stond.

Lees meer

Wolderwijd D1 verslaat Rood-Wit D1 met ruime cijfers

Er stond een spannende wedstrijd op het programma, Wolderwijd D1 – Rood-Wit D1.

De uitwedstrijd in Wezep werd nipt gewonnen door Wolderwijd, 9-10, en de oefenwedstrijd thuis in Zeewolde ging nipt naar Rood-Wit, 7-8. Beide teams strijden ook nog om het kampioenschap.
Er was al weken naar deze wedstrijd toegeleefd, de afgelopen 2 zaterdagen had Wolderwijd D1 geen wedstrijd. De trainingen waren helemaal afgestemd op deze wedstrijd en de ervaringen opgedaan in Wezep.
Helaas was Mischa ziek, maar gelukkig was Rick bereid om in te vallen.

Lees meer

Wolderwijd D2 miste de gretigheid...

Het was lastig een een voltallig team te krijgen om te vertrekken. Toch hebben we een speler weten te regelen. Maar we waren laat vertrokken en kwamen net op tijd aan in Elburg, geen goede voorbereiding op de wedstrijd.

We begonnen aan de wedstrijd maar we kregen gelijk al in de eerste 3 minuten drie treffers te verwerken van Elburg D3. Oei dat gaat niet goed komen als we zo doorgaan. De tegenpartij was snel en behendig en we hadden geen antwoord op hun aanvallen. We misten de gretigheid. Toch in de loop van de eerste helft kregen we de bal vaker in ons aanvalsvak. De korf werd vaak geraakt maar ging er niet in. De ballen werden vaak verspeeld door fout aan te gooien of door gewoon te gooien in de handen van de tegenpartij. Bij vlagen waren we goed aan het gooien of waren er mooie acties en dan ging de bal ook richting te korf maar wisten niet te scoren. We gingen met grote achterstand de rust in, 9-0.

Dit keer in de rust een stevige pep-talk met als thema 'gretig zijn' en 'voor de bal gaan'

Lees meer

Wolderwijd D2 zit in het ritme van winnen …

Vorige week wonnen ze tegen de Sparta D3... En afgelopen zaterdag moesten we tegen Elburg D4. De wedstrijd begon en vrij in begin kregen we de eerste treffer tegen 1-0. Balen, dit is geen goed begin. Maar de bal snelheid was hoog binnen de groep maar ook over het veld heen. Voor sommigen lastig om te volgen maar de aandacht verslapte niet waardoor ook wij tot een schietkans kwamen en scoorde, 1–1. Iedereen is warm gespeeld en we gingen gelijk op. Het werd 2-1, 2-2, er werden weinig fouten gemaakt alleen kunnen wij nog wel ff goed trainen op afvang. Maar de wedstrijd ging verder, Aniek ging eruit omdat ze een pijnlijke schouder had en Ilana nam haar plek in voor de laatste 2 minuten voor de rust. De bal werd weer snel naar ons aanval vak gespeeld en goed rond gespeeld, we creëerde weer een schiet kans en scoorde. We gingen zo met 2-3 de rust in.

Na de rust ging we door met scoren van de 2-3 met de rust werd het al snel 2-7. Het liep lekker in het team en de wissels die we toepasten hadden geen effect op het team iedereen bleef goed spelen en met z'on allen maken we er een mooie wedstrijd van. Charita, Mattijs, Lydia, Timon en Anneleen kwamen tot scoren door goed spel, verdedigend of aanvallend van de rest van het team. Elburg D4 kwam in de tweede helft nog twee keer tot scoren maar na de 4-8 was de tegenstander moe en wij bleven sterk spelen, ook al waren we moe, met als einduitslag 4-10.

Bedankt Mattijs, Anneleen en Angela voor het invallen.

Wolderwijd D1 wint moeizaam

Wolderwijd D1 moest afgelopen zaterdag spelen tegen Oranje Zwart D1. De uitwedstrijd was met ruime cijfers gewonnen, maar de waarschuwing van de trainers was om deze thuiswedstrijd niet te onderschatten. Al snel werd duidelijk dat Oranje Zwart een groot aantal andere spelers (waaronder 2 zeer lange spelers) mee naar Zeewolde had genomen. Wolderwijd was dus gewaarschuwd.
Het Wolderwijd dat de score opende. Angela scoorde een afstandschot. En, daarna gaf Angela een doorloopbal aan Matthijs aan die ook door het mandje ging, 2-0. Ook de 3-0 was een doorloopbal van Matthijs, nu aangegeven door Esther. Pas toen wist Oranje Zwart te scoren, via een doorloopbal. Met deze 3-1 stand werd er van functie gewisseld en daarna was het 2x de beurt aan Martijn. Twee schitterende afstandschoten, waarvan de laatste de mand niet eens raakte! Met deze 5-1 stand werd er gerust.
Het praatje in de rust was dat we weliswaar voor stonden, maar dat we beter konden spelen. De stand voor de overwinning moest zeker flink uitgebreid kunnen worden.
Helaas bleek daar in de tweede helft niets van waar te worden. Met heel veel plaats foutne werd er nog slechts 2x gescoord, waarvan 1 voor Wolderwijd en 1 voor Oranje Zwart. Het doelpunt van Wolderwijd was zelfs een strafworp, Angela werd onreglementair gestopt en Matthijs rondde de strafworp netjes af.
De overwinning is binnen en Wolderwijd D1 staat nog steeds op de 1ste plaats.....

Wolderwijd D1 herovert koppositie

Nadat de oliebollen op vrijdag 2 januari weggetraind waren vertrok Wolderwijd D1 op zaterdag naar Kampen om de eerste wedstrijd in 2015 te gaan spelen. DOS Kampen stond op de voorlaatste plaats, maar moest zeker niet onderschat worden en Wolderwijd mocht niet een zogenaamde “oliebollen-wedstrijd” gaan spelen, maar moest vol voor de overwinning gaan.

Er werd goed aan de wedstrijd begonnen en al snel stond Wolderwijd voor met 0-2 via een doorloopbal van Matthijs en een afstandschot van Angela. DOS Kampen deed iets terug door ook een afstandschot raak te schieten, maar Esther bracht de marge weer op 2 via een doorloopbal, 1-3. Na de vakwissel waren het Lotte en Lynn die allebei een doorloopbal afrondden en de ruststand op 1-5 bracht.

Lees meer

Wolderwijd D1 maakt het erg spannend in poule D1E

Na 2 weken geen wedstrijd gespeeld te hebben ontving Wolderwijd D1 in de thuishal mede-kampioens kandidaat Dindoa D2.
Nadat verschillende spelers van Wolderwijd D1 al ingevallen hadden in andere teams kon de wedstrijd tegen Dindoa beginnen.
Dindoa maakte al snel 0-1 door een afstandschot, maar Angela antwoordde met het afmaken van een doorloopbal. Daarna forceerde Angela een strafworp, welke door Matthijs afgemaakt werd, 2-1. Met 2 afstandschoten wist Dindoa weer op voorsprong te komen, maar nog voor rust maakte Anneleen gelijk met een doorloopbal, 3-3.
Het praatje in de rust was vooral gericht op het feit dat Wolderwijd meer felheid moest laten zien.
Helaas kwam dat in de tweede helft niet echt naar voren, Dindoa bleef feller waardoor Wolderwijd het moeilijk bleef hebben om de bal over te spelen. Toch bleef de strijd gelijk op gaan. Dindoa opende na rust met weer een afstandschot. Maar Rick scoorde de gelijkmaker via een omdraaibal. En ook het volgende doelpunt kwam van Rick, weer een omdraaibal. Daarna was het Matthijs die Wolderwijd zelfs op 6-4 voorsprong bracht, dit keer een fraai afstandschot. Maar Dindoa wist weer op gelijke hoogte te komen via alweer een afstandschot en een korte kans. Matthijs gaf Rick een mooie dieptebal aan en Rick scoorde het laatste doelpunt van Wolderwijd. Helaas wist Dindoa nog wel te scoren, nogmaals 2 afstandschoten en een doorloopbal. De eindstand kwam hiermee op 7-9 en het eerste verlies voor Wolderwijd D1 was een feit.
Dindoa staat nu op doelsaldo boven Wolderwijd. Rood-Wit heeft nog een extra punt laten liggen tegen Unitas. De strijd om het kampioenschap is nog lang niet gestreden.
Nu eerst de feestdagen en dan op 3 januari zal Wolderwijd D1 afreizen naar Kampen om daar de eerste ronde tegen DOS Kampen af te sluiten. Hopelijk zitten de oliebollen dan niet te veel in de weg.........

Wolderwijd D2 heeft verloren tegen DOS Kampen/Veltman D5

De wedstrijd begon, DOS Kampen was sterk en bewegelijk. Maar ze kwamen niet bij de korf en als ze er waren scoorden ze nog niet. Maar ik weet niet wat er was, de ballen die we vandaag gooiden kregen we niet gevangen, waardoor Kampen elke keer weer de bal kreeg. Kampen opende de score met de 0-1, we gaven veel kansen weg. Maar de D2 begon steeds beter te spelen. Het ging goed, je zag ze groeien in de wedstrijd. Zoals Timon, die een mooi afstandsschot deed en de gelijkmaker maakte. Dat was een ommekeer in de wedstrijd, we werden sterker maar de tijd tikte ook door. In de laatste 10 seconden stonden wij in ons aanvalsvak en Charita kreeg de bal, schoot... en raak. 3-2 in de laatste secondes van de eerste helft. We stonden voor!

De tweede helft, wij hadden gewisseld en de tegenpartij ook. We werkten hard maar Kampen was sneller en feller. De ballen vlogen erin voor Kampen en wij hadden er geen antwoord op. We hebben kansen gehad maar die gingen er niet in. Het was een mooie wedstrijd, de D2 heeft er hard voor gewerkt maar ze kregen het niet voor elkaar. We verloren helaas met 3-8.

Angela bedankt dat je zo snel je spullen kon halen en invallen, top.

 • Glasbewassingnederland.nl
 • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
 • Official Pizza partner KV Wolderwijd
 • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
 • Bakker Bart
 • Onze KV Wolderwijd webshop
 • KorfbalTotaal.nl
 • Fysio Focus Zeewolde
 • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
 • Financiële Dienstverlening
 • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
 • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
 • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
 • Voor al uw maatwerk
 • De schilders met garantie uit Zeewolde

Evenementen Agenda

Geen evenementen

Competitie Agenda

Oefenwedstrijden ZAAL


Datum: zaterdag 04 november
Aanvang: 09:00 uur.


Bestuursagenda

Geen evenementen

Kantine Agenda

Geen evenementen