Wolderwijd C1 groeit als team

De jongens en meiden uit de C1 hebben er lol in.

Dat blijkt tijdens de wedstrijden, de trainingen en alles wat daar tussendoor bijkomt. De voorjaarscompetitie is zaterdag jl. goed afgesloten met een tweede plaats achter SIOS C1 uit Wolvega.

De opkomst tijdens trainingen is uitstekend en het enthousiasme voor extra samenkomsten is groot. De extra's (bezoek korballeague wedstrijd, oefenen tegen C-hoofdklasse-team, video-opnamen van Peter, wedstrijdanalyses, meetrainen door B-hoofdklasse-spelers) worden door de spelers 'opgezogen' om te groeien als korfballers én als team.
Ook de social media heeft hier haar invloed. De periode tot de zomervakantie wordt benut om verder te groeien.

Oefenwedstrijden (o.a. tegen onze B1), trainingen en een toernooi staan nog op het program. Daarnaast vast ook nog wat relax-momenten.

Teamfoto KV Wolderwijd C1 - voorjaar 2013

De C1 spelers zijn: Mirthe Links, Sanne den Hollander, Nynke Kramer, Esmee den Hollander, Luuk Wilkeshuis, Dennis Rozendaal, Bart-Jan Ruizendaal en David de Visser.

maandag 29 juni

Seizoensafsluiting 2020