KV Wolderwijd C1 vergeet te winnen

In de derde speelronde ontving Wolderwijd C1 Rood-Wit uit Wezep. Rood-Wit had de voorgaande wedstrijden winnend afgesloten terwijl de C1 zich in de eerste ronde had verslikt in SIOS C1.
Voor de C1 was winnen dus het devies om het heft in eigen handen te houden. Met de wind in de rug werd een voordelige ruststand van 3-2 bereikt. Er werden goede kansen gecreëerd edoch de afronding liet te wensen over.
Ook in de tweede helft was de C1 de bovenliggende ploeg. Door goed gebruik te maken van de ruimte werden prima kansen afgedwongen. David en Luuk scoorden op aangeven van Nynke en Esmee mooie velddoelpunten. Bart-Jan en Dennis hadden het verdedigend zwaar. Halverwege de tweede helft keek de C1 zelfs tegen een achterstand aan. Onder aanvoering van Sanne en noeste arbeid van Mirthe werd de achterstand omgebogen naar een 6-5 voorsprong.

Met nog één minuut te spelen maakte Rood Wit met een mooi schot en gedragend door de wind de gelijkmaker. De goed leidende  scheidsrechter blies niet veel later voor het einde van de wedstrijd.

Het team had alles gegeven. De teleurstelling was groot. De twee wedstrijdpunten lagen binnen handbereik, één punt was het resultaat.

Belangrijker dan de wedstrijdpunten is de progressie die de C1 boekt. De doelpunten worden steeds vaker gescoord uit doordachte aanvalsacties. Mooi om te zien!

maandag 29 juni

Seizoensafsluiting 2020