EKVA C1 - KV Wolderwijd C1

Van de vorige wedstrijd wisten we nog dat het uitbrengen van de bal beter moest, daar hebben we tijdens de trainingen ook goed op getraind. We weten ook dat EKVA C1 voor deze wedstrijd laatste stond, dat zegt in deze poule echter niks, want ieder team in deze poule is heel sterk.

EKVA C1 was het beste uit de startblokken, want ze schoten direct al een knap afstandsschot erin. Gelukkig raakte KV Wolderwijd C1 niet van slag en wist David met een mooi schot de 1-1 erin te schieten. Vanaf dat moment was KV Wolderwijd het even kwijt en kon EKVA C1 uitlopen tot een 5-1 stand! Uiteindelijk kon KV Wolderwijd C1 toch nog met een goed gevoel de kleedkamer ingaan, want Dennis wist op slag van rust met een schitterend schot de 5-2 te maken.
KV Wolderwijd C1 kwam het beste uit de kleedkamer door direct de 5-3 te maken, op dat moment leek het een hele mooie tweede helft te worden. KV Wolderwijd had het spel in handen, we kregen veel kansen, maar de afronding was er niet. Zo wist EKVA C1 uiteindelijk de 6-3 te maken en kwam ook EKVA C1 weer in z'n ritme. De beide teams gingen vanaf dat moment erg gelijk op, EKVA C1 scoorde een keertje, daarna KV Wolderwijd C1 weer. Dat leverde uiteindelijk een 10-8 overwinning op voor de thuisploeg. Weer geen overwinning dus.

Wat de vorige wedstrijd niet goed ging, het uitbrengen van de bal, lukte vandaag wel, de bal kwam bijna altijd keurig bij de aanval. Vandaag trad echter weer een oud probleem op, het afmaken van de kansen. Maar al bij al hebben we toch weer een goede wedstrijd gespeeld.

maandag 29 juni

Seizoensafsluiting 2020