Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

KV Wolderwijd C1 - Dindoa C2

Er stond weer een pittige wedstrijd voor KV Wolderwijd C1 op het programma. Dindoa C2 was de tegenstander, voor deze wedstrijd stonden ze eerste samen met een paar andere teams, waaronder ook KV Wolderwijd C1.
 
Voor Wolderwijd begon de wedstrijd goed, omdat Luuk al na een paar minuten de 1-0 op het bord zette. Jammer genoeg wist Dindoa al snel de 1-1 te maken. Daarna kwam een sterk stuk van Wolderwijd, waardoor we zelfs op 3-1 kwamen! Daarop volgde weer een sterk moment van Dindoa, waardoor we in een mum van tijd tegen een 3-5 achterstand opkeken. Gelukkig maakte Esmee op slag van rust nog de 4-5.
In de tweede helft ging Dindoa veel meer duwen en trekken, dit kwam de wedstrijd zeker niet ten goede. Er kwamen ook veel minder kansen en dus ook minder doelpunten. Wolderwijd had in de tweede helft vooral moeite met het uitbrengen van de bal. Gelukkig wist het andere vak de kansen die ze kregen wel te benutten, waardoor we met nog 4 minuten te spelen zelfs 6-5 voorstonden! Jammer genoeg wist Dindoa toch nog te scoren, waardoor de eindstand 6-6 was.
 
Zoals we al verwachtten werd het inderdaad een pittige wedstrijd. Na de 4-5 achterstand in de rust zijn we in de tweede helft sterk teruggekomen naar 6-6. Er is wel één ding dat duidelijk beter kan: het uitbrengen van de bal.

Bestuursagenda

Bestuursvergadering
maandag 29 juni
Aanvang: 19:30

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Seizoensafsluiting 2020
zaterdag 20 juni
Aanvang: 17:00