Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Wedstrijdverslag EKVA C2 – Wolderwijd C1

De eerste wedstrijd in de zaal zou gaan worden gespeeld. Iedereen hoopte natuurlijk op een zege. Vol met geode moed gingen we naar Almere. De tegenstander opzich was de moeilijkheidsgraad niet, het vervelende was dat Nynke geblesseerd was. Ook waren er veel invallers mee. De invallers werden gebruikt om zo veel mogelijk systemen uit te proberen. 

 

De eerste helft liep gelijkop. Luuk scoorde de 0-1 waarna Wolderwijd dus voor stond. Vlak daarna werd het 1-1. Dat hing al wel een beetje in de lucht, want de afstandschoten waren gevaarlijk. Vervolgens werd het zelfs nog 2-1 voor EKVA. Dennis had al snel een antwoord met een prachtig afstandschot. 2-2. 

 

In het vervolg van de eerste helft en het eerste deel van de tweede helft bleef het maar gelijk op gaan. Uiteindelijk werd het 6-6. EKVA profiteerde twee keer van een snelle counter en er stonden op een geven moment nog maar dertig seconden op de klok. 8-6 was de eindstand tussen Wolderwijd C1 en EKVA C2.

 

Bestuursagenda

Bestuursvergadering
maandag 29 juni
Aanvang: 19:30

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Seizoensafsluiting 2020
zaterdag 20 juni
Aanvang: 17:00