Wolderwijd C1 - Hellas C1 : 4-1

De eerste tien minuten gingen gelijk op. Het werd 0-1 voor de tegenstander. Dit was ook de ruststand.

Na een heerlijk bekertje limonade en een speech van coach Monique, gingen we de tweede helft in. Bij de tegenstander wordt Nathan gewisseld voor Ilse. Manouk vangt de bal goed af en de bal wordt naar het aanvalsvak gebracht. Een doorloopbal mislukt omdat er tegen de handen wordt gegooid. Uit een volgende aanval scoort Nynke 1-1. Er wordt gewisseld van vak. De tegenstander wordt feller. Luuk mist helaas een strafworp. Dennis scoort, maar werd helaas verdedigd. Het doelpunt telt dus niet. Er wordt drie keer geschoten binnen 10 seconden, helaas drie keer mis. Sanne scoort een mooie doorloopbal met een bloedende knie (2-1). Na het aanleggen van een verband scoort Sanne nog een keer. Stand 3-1. De vakken wisselen. Bart-Jan schiet twee keer. Beide gaan mis. De tegenstander wil de bal naar de aanval brengen, echter David weet de bal goed te onderscheppen. Na een mooie combinatie weet Bart-Jan 4-1 te scoren.

De scheidsrechter (Gerrit P.) fluit kort daarna voor het einde van de wedstrijd. Het was een spannende wedstrijd.

maandag 29 juni

Seizoensafsluiting 2020