KV Wolderwijd C1 levert prima teamprestatie

De voorbereiding op de wedstrijd verliep anders dan gewoonlijk. Het gespreksonderwerp en onze gedachten waren bij de moeder van Tamir, die betrokken was bij een auto ongeluk door de verradelijke gladheid.

We besloten toch af te reizen naar Woudenberg. Voor dat we Woudenberg bereikte kregen we het bericht dat Tamirs moeder "slechts" haar sleutelbeen had gebroken. Dat stelde ons gerust. Vanaf dat moment konden we ons weer focussen op de wedstrijd.

Met Elserieke op de plaats van de zieke Mirthe, kende Wolderwijd aanvallend een goede start. De gekozen aanvalstactiek bleek goed uit te pakken. Ruststand: 4-6 in ons voordeel.

De opdracht om duidelijk voor-te-verdedigen, werd in de tweede helft beter ingevuld waardoor Woudenberg niet dichterbij kon komen. Door uitstekende ondersteuning van de medespelers wisten de puntspelers 8 van de 10 doelpunten te scoren.

Uitslag: 7-10. Kortom een prima teamprestatie.

maandag 29 juni

Seizoensafsluiting 2020