KV Wolderwijd C1: Sleutelwoord CONCENTRATIE

Tegen titelkandidaat Unitas tapte Wolderwijd zaterdag jl. uit een ander vaatje. Daar waar het team de afgelopen wedstrijden in de verdediging naast de looplijnen ook de ballijnen verdedigden, werd nu de keuze gemaakt om alleen de looplijnen te bewaken.

In de aanval werd deze wedstrijd gekozen voor het strikt spelen van het 4-0 systeem. Het normaal gesproken makkelijk scorende Unitas had duidelijk moeite met deze gekozen aanpak. Het lukte de C1 namelijk om langdurig in balbezit te zijn. Omdat in zowel de laatste seconden van de eerste helft als de laatste seconde (!) van de tweede helft de concentratie verslapte, kregen we twee onnodige doelpunten om de oren. Dat is jammer want daarmee doet het team zich zelf tekort.

Gedurende de andere 49 minuten en 30 seconden bewezen ze zichzelf dat ze wel geconcentreerd kunnen zijn. Chapeau! Eindstand: 7-2 voor Unitas.

maandag 29 juni

Seizoensafsluiting 2020