KV Wolderwijd C1 kampioen in laatste wedstrijd.

WhatsApp Image 2018 03 10 at 16.52.19Ze wisten de spanning er goed in te houden. Tot de laatste speelronde waren er nog 3 teams die aanspraak konden maken op de titel. Bij een gelijk spel of winst was het kampioenschap voor Wolderwijd C1 een feit. Bij verlies zou de tegenstander met de hoogste eer gaan strijken.

De spanning voor de wedstrijd was duidelijk af te lezen van de koppies. Ze begonnen aan de wedstrijd in Barneveld zonder Damaris, zij was geblesseerd en zat op de bank. In haar plaats begon Lynn in de basis. Na een snelle 1-0 achterstand duurde het even voordat Wolderwijd in de wedstrijd zat. Het was rommelig en er werden vele kleine foutjes gemaakt. De coaches wisselden er vrolijk op los en zo was er deze wedstrijd ook weer speeltijd voor Sophie en Louise uit de D1. En deze beiden meiden deden het erg goed. De rust werd ingegaan met een kleine 6-7 voorsprong.

In de tweede helft was het duidelijk dat er een tandje bij moest. Langzaam maar zeker werd Wolderwijd sterker, het spel beter en wist men verdedigend de boel goed dicht te zetten. Het geen uiteindelijk resulteerde in een 12-15 overwinning. Het team onder leiding van Anne en Robert was met dit resultaat kampioen.

Direct na afloop begaf het hele team zich naar de kantine van KV Wolderwijd waar samen met de B1 het kampioenschap gevierd werd met taart, spelletjes, hamburgers en ‘Wie is de Mol?’

Vanaf komende dinsdag 13 maart wordt er weer buiten getraind. Het zaal seizoen zit er weer op. Op 31 maart start de veld competitie met een mooi programma thuis. Kom gerust eens kijken.

maandag 20 april
Commissie Vergadering