Wolderwijd C1 leidt duur verlies

Zaterdag: 09-01-16

Vandaag stond de eerste competitiewedstrijd van het jaar 2016 op het programma. En wel meteen een heel lastige namelijk tegen KZ/Hiltex C2. Het was een rechtstreeks duel om de derde plaats in de poule. Helaas verliezen hoort ook bij een sport, behalve bij PKC volgens mij maar dat is een ander kaliber ;). Onze toppers gingen vandaag met 14-9 onderuit. Hieronder een kort verslag.

Toen de scheids in floot stonden we in de volgende opstelling:
1e aanval: Ramin,Matthijs,Lynn,Ilse
1e verdediging: Joey,Rick,Sam,Irissa

Helaas heb ik het eerste kwartier gemist, dit omdat ik vanuit Utrecht naar Koog aan de Zaan moest. Toen ik aankwam stonden onze toppers met 4-1 achter. We kwamen zelfs met 6-2 achter, maar toen kwam de wilskracht van dit team naar boven, knokken voor elkaar en alles geven en bovenal positief zijn. Nog voor rust werd het 6-4, en gingen we met deze stand rusten.

De 2e helft begon helaas niet zoals gehoopt, we lieten ons overdonderen door het felle spel van KZ en dat resulteerde als snel in een 8-4 achterstand, deze stand werd niet kleiner naarmate de wedstrijd vorderde. Als Wolderwijd scoorde deed KZ dit ook wat uiteindelijk resulteerde in een 14-9 verlies.

Wat KZ goed deed en Wolderwijd wat minder was het scoren van kansen, KZ schoot makkelijk van afstand raak dan wij. Waar we op gaan trainen is duidelijk, het creƫren van kansen is hoogst noodzakelijk als wij wedstrijden als deze willen winnen.

Eerst volgende wedstrijd is uit bij Dalto C2 op zaterdag 16 januari. De eerst volgende thuis wedstijd is zaterdag 23 januari tegen Furore om 12:45, graag zien wij u dan om ons weer naar een overwinning te juichen.

Score: Ramin 2, Rick 2 (1 strafworp), Lynn 2(1 strafworp), Ilse 2, Thomas 1 strafworp.

maandag 29 juni

Seizoensafsluiting 2020