Wolderwijd C1 laat ware aard eindelijk zien.

Het begin van deze mooie zaterdag begon met een ontbijtje en Sinterklaasviering( jaja aan de late kant we weten het)bij Joey thuis. We weten niet of dit ermee te maken heeft maar onze helden waren onwijs gemotiveerd om deze wedstrijd te winnen. De wedstrijd tegen De Meeuwen C2 leverde de eerste overwinning op voor onze helden!

Toen de scheidsrechter in floot stonden we in de volgende opstelling:
Aanval: Ramin, Matthijs, Lynn, Ilse
Verdediging: Joey, Rick, Irissa, Sam

De wedstrijd was amper 10 seconden onderweg of Wolderwijd C1 had haar 1e doelpunt al te pakken, en wat een mooie was dat. Uit de openingsbal die onze C1 wel vaker zal gaan doen viel meteen de eerste doorloopbal van de wedstrijd in de korf, Ilse scoorde deze 1-0. Niet veel later viel daar ook de 2-0 uit een doorloopbal, Matthijs rondde deze prima af. Helaas scoorde De Meeuwen via een afstandsschot de 2-1. Niet veel later scoorde Irissa, wederom uit een doorloopbal de 3-1. Wolderwijd ging vrolijk door en scoorde voor rust nog tweemaal van afstand, Ramin en Matthijs zorgden voor 5-1 en De Meeuwen scoorde nogmaals een afstandsschot en maakte voor het rustsignaal de 5-2.

Pff rust en we stonden gewoon 3 doelpunten voor, toen iedereen een mandarijn had gekregen, begon het praatje. We stonden wel 3 punten voor, maar goed was het allerminst. We moesten de score uit zien te breiden en laten zien dat we wedstrijden kunnen winnen.

En zo begon de 2e helft. Meteen scoorde Rick de 6-2 vanuit een strafworp. En toen ging de score om en om. De Meeuwen scoorde een Doorloopbal waarna onze C1 een korte kans scoorde 7-3. Direct daarna was het weer De Meeuwen dat scoorde vanuit een korte kans. De Meeuwen kwam zelfs tot 2 punten tot 2 keer toe, 8-6 en 9-7. Wie weet wat er zou zijn gebeurd als De Meeuwen de 9-8 zou scoren, maar dit gebeurde niet en Wolderwijd C1 breidde de scoren uit tot een 12-7 eindstand.

Ik had graag alle doelpunten willen beschrijven maar dan wordt zo’n verslag veel te lang.
Maar ow wat waren we trots op onze helden, de eerste overwinning en verdien, eigenlijk hadden we er al 2 meer moeten hebben maar dan moet je je kansen wel afmaken en dat deden we vandaag gelukkig wel.

Conclusie van het team: Positief naar elkaar toe blijven helpt..

A.s zaterdag 19 december speelt onze C1 voor het laatst dit jaar thuis. Om 16:00 uur bent u van harte welkom om onze helden aan te moedigen tegen Woudenberg.

Score: Matthijs 3, Ramin 2, Thomas 2(1 strafworp), Rick 2, Ilse 2, Irissa 1

maandag 29 juni