Wolderwijd C1 klaar voor zaalcompetitie

KV Wolderwijd C1 2015Zaterdag 31-10-15
Wolderwijd C1 neemt het in haar 1e wedstrijd(half 11 in de ochtend) op tegen Dos-kampen C1, als ik terug denk aan Dos-Kampen dan weet ik 1 ding zeker, Dos-Kampen heeft de teams die ik gecoacht en getraind heb altijd dwars gezeten. Maar vandaag was daar dan de revanche. Dos-Kampen C1 speelt een klasse hoger dan onze C1, maar in het praatje vooraf vertelde ik dat dat niks uit hoefde te maken, we moesten maar van onze eigen krachten uitgaan en gewoon lekker ballen.

En dat deden de toppers van Wolderwijd C1 zeker, je kan zeggen ach het is maar een oefenwedstrijd maar, tegen een team dat een klasse hoger speelt, zo spelen dan verdien je alleen maar lof. De eerste helft speelde we heel erg goed en gingen we rusten met een 5-2 voorsprong.
Maar wat blijkt nou de C1 kan de goede lijn van de 1e helft maar moeilijk doorzetten in de 2e helft, en die ging helaas met 4-3 verloren, maar de wedstijd was wel voor Wolderwijd, 8-6.

Wolderwijd neemt het in haar 2e wedstrijd(half 2 in de middag) op tegen Atalante,

deze ploeg was kampioen geworden op het veld met maar 1 verliespunt!!!! Vooraf wisten we niet wat we moesten verwachten van de tegenpartij: waren ze snel, groot of juist klein? Nou toen de tegenstander binnenkwam was het even schrikken, oei redelijk lang en breed waren de jongens, de meiden waren ongeveer de lengte van onze meiden, maar net iets langer, dus conclusie moeilijke ploeg, zeker als blijkt dat de jongens ook nog eens een loopvermogen hadden als een paard!

Dan de wedstrijd, wat was het moeilijk om jezelf op te laden na al een wedstrijd gespeeld te hebben, en dat zag je bij de kids, tegenstander fris en fruitig, Wolderwijd moe maar wel knokken. Zeker de 1e helft heeft het team geknokt voor elke centimeter, ruststand 5-5, waarbij gezegd moest worden dat we eigenlijk met een voorsprong moesten rusten maar ach hé kansen afmaken blijft moeilijk.. Mede door vermoeidheid liep de tegenpartij de 2e helft uit naar een comfortabele 8-5 en 9-6 voorsprong, maar net toen iedereen dacht het kan niet meer knokte onze toppers zich terug tot een 8-9 achterstand.. Helaas het mocht niet baten en verloren we met opgeheven hoofd van Atalante met 8-10.

Conclusie van deze dag: Wolderwijd C1 heeft geleerd van de veld competitie en gaat een leuk zaalseizoen tegemoet, mits we zo ons best blijven doen Jongens en Meisjes..

A.S zaterdag staat er een thuiswedstrijd op het programma om 12:35 tegen Dalto C2. Komt allen kijken als u durft te genieten van een leuke pot korfbal  graag tot zaterdag 7 november.

PS: Haroen bedankt dat je Esmeé de 2e wedstrijd wilde vervangen kerel, en Anoinette bedankt voor het bijhouden van de score!!

maandag 29 juni

Seizoensafsluiting 2020