Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

C Jeugd

KV Wolderwijd C1 haalt kampioenschap binnen

20181013 KV Wolderwijd C1 KampioenEen geheel nieuw team, onderleiding van Robert en Haroen, begon dit seizoen met veel inzet en passie. Al voor de vakantie werd er gestart met de trainingen in de nieuwe samenstelling. Jong en oud bij elkaar. Met Anneleen en Martijn als 'ervaren' krachten die de 'jonkies' op sleep touw moesten nemen. En met succes. 

Afgelopen weekend werd de laatste wedstrijd gelijk gespeeld in Nijkerk tegen Sparta. Thuis werd er met het kleinst mogelijke verschil nog gewonnen, nu was de eindstand 6-6. Met dit laatste puntje was Wolderwijd c1 niet meer te achterhalen door Exakwa.

Gefeliciteerd spelers en staf en veel succes in de zaal!

KV Wolderwijd C1 kampioen in laatste wedstrijd.

WhatsApp Image 2018 03 10 at 16.52.19Ze wisten de spanning er goed in te houden. Tot de laatste speelronde waren er nog 3 teams die aanspraak konden maken op de titel. Bij een gelijk spel of winst was het kampioenschap voor Wolderwijd C1 een feit. Bij verlies zou de tegenstander met de hoogste eer gaan strijken.

De spanning voor de wedstrijd was duidelijk af te lezen van de koppies. Ze begonnen aan de wedstrijd in Barneveld zonder Damaris, zij was geblesseerd en zat op de bank. In haar plaats begon Lynn in de basis. Na een snelle 1-0 achterstand duurde het even voordat Wolderwijd in de wedstrijd zat. Het was rommelig en er werden vele kleine foutjes gemaakt. De coaches wisselden er vrolijk op los en zo was er deze wedstrijd ook weer speeltijd voor Sophie en Louise uit de D1. En deze beiden meiden deden het erg goed. De rust werd ingegaan met een kleine 6-7 voorsprong.

In de tweede helft was het duidelijk dat er een tandje bij moest. Langzaam maar zeker werd Wolderwijd sterker, het spel beter en wist men verdedigend de boel goed dicht te zetten. Het geen uiteindelijk resulteerde in een 12-15 overwinning. Het team onder leiding van Anne en Robert was met dit resultaat kampioen.

Direct na afloop begaf het hele team zich naar de kantine van KV Wolderwijd waar samen met de B1 het kampioenschap gevierd werd met taart, spelletjes, hamburgers en ‘Wie is de Mol?’

Vanaf komende dinsdag 13 maart wordt er weer buiten getraind. Het zaal seizoen zit er weer op. Op 31 maart start de veld competitie met een mooi programma thuis. Kom gerust eens kijken.

Fotoreportage Kampioenschap C1 Wolderwijd

Kampioenschap C1 KV Wolderwijd

Kampioenschap als mooie beloning voor een prachtig seizoen.

Al jaren speelt dit team in nagenoeg dezelfde samenstelling. Na dit seizoen verlaten een anatal KV Wolderwijd om hun korfbal kunstjes elders te gaan tonen.

Hoe mooi is het dan om deze periode in stijl afte sluiten met een kampioenschap.

Voor meer wedstrijd info lees het verslag op onze site.

Klik op "Lees meer" voor de fotoreportage.

 

 

Lees meer

Wolderwijd C1 weer gelijk tegen Dalto

Zaterdag 16-01-16

Vandaag stond de wedstrijd tegen Dalto C2 op het programma, dit betekend dat we iedere tegenstander hebben gehad en weer opnieuw beginnen. De eerste wedstrijd tegen Dalto was in een 7-7 stand geëindigd. Vandaag wilden we heel graag van ze winnen maar helaas het mocht niet baten en we speelden weer gelijk 10-10. Hieronder het wedstrijd verslag.

Lees meer

Wolderwijd C1 leidt duur verlies

Zaterdag: 09-01-16

Vandaag stond de eerste competitiewedstrijd van het jaar 2016 op het programma. En wel meteen een heel lastige namelijk tegen KZ/Hiltex C2. Het was een rechtstreeks duel om de derde plaats in de poule. Helaas verliezen hoort ook bij een sport, behalve bij PKC volgens mij maar dat is een ander kaliber ;). Onze toppers gingen vandaag met 14-9 onderuit. Hieronder een kort verslag.

Toen de scheids in floot stonden we in de volgende opstelling:
1e aanval: Ramin,Matthijs,Lynn,Ilse
1e verdediging: Joey,Rick,Sam,Irissa

Lees meer

Eerste oefenwedstrijd C1 2016

Korfbalbal 2016Zaterdag 02-01-2016
Vandaag stond er een oefenwedstrijd op het programma tegen Unitas D1, tijdens het oliebollen toernooi heeft ben dit geregeld samen met de coaches van Unitas. Hartelijk dank hiervoor. Unitas D1 tja wat wisten we hiervan, nou dat ze in de hoofdklasse speelden. We verwachtten dan ook een moeilijke wedstrijd, en van te voren vertelden we als coaches dat we ze vooral niet moesten onderschatten en ons eigen spel goed moesten uitvoeren.

Toen de scheid in floot stonden we in de volgende opstellingen: 1e aanval: Thomas,Rick,Sam,Lynn 1e verdediging: Ramin,Matthijs,Theanne,Irissa

 

Lees meer

Wolderwijd C1 wint laatste wedstrijd 2015

Vandaag stond de laatste wedstrijd van het jaar 2015 op het programma. Het was een wedstrijd tegen de nummer laatst Woudenberg, de hele week was er al op gehamerd dat we ze niet moesten onderschatten.

Toen de scheidsrechter in floot stonden de vakken als volgt op het veld:
1e aanval: Ramin,Matthijs,Lynn,Ilse
1e verdediging: Thomas,Joey,Theanne,Irissa

De wedstrijd was begonnen en al snel bleek dat het tempo erg laag was, dit kwam met name omdat Woudenberg een traag tempo had en Wolderwijd hier in mee ging.

Lees meer

Wolderwijd C1 laat ware aard eindelijk zien.

Het begin van deze mooie zaterdag begon met een ontbijtje en Sinterklaasviering( jaja aan de late kant we weten het)bij Joey thuis. We weten niet of dit ermee te maken heeft maar onze helden waren onwijs gemotiveerd om deze wedstrijd te winnen. De wedstrijd tegen De Meeuwen C2 leverde de eerste overwinning op voor onze helden!

Lees meer

Wolderwijd C1 met opgeheven hoofd naar huis

Zaterdag 28-11-2015

Vandaag stond er een mooie wedstrijd op het programma, namelijk die tegen koploper Huizen. Voor deze wedstrijd hadden we nog maar 2 puntjes gepakt, en dat vonden we maar een beetje karig, gezien de kwaliteiten die dit team heeft. We wilden dan ook kostte wat het kostte winnen van Huizen om te laten zien dat we toch nog meededen in deze poule. Belangrijk was dat we voor moesten verdedigen omdat Huizen alleen maar doorloopballen wilde maken.

Lees meer

Wolderwijd C1 vergeet het weer af te maken

Zaterdag 21-11-2015

Vandaag weer een thuiswedstrijd voor Wolderwijd C1, tegen het altijd lastige Exakwa C1. Nadat we vorige week nipt verloren wilde we deze wedstrijd kostte wat kost winnen.

1e aanval: Irissa,Sam,Thomas,Matthijs
1e verdediging: Lynn,Ilse,Joey, Rick

Opdracht voor vandaag was dat we goeie druk zouden geven en dat we maar weer eens moesten gaan scoren. Het druk geven ging nog niet zoals we wilden, maar al wel beter dan vorige week. Het eerste doelpunt was voor Exakwa dat scoorde uit een Korte kans onder de korf. Snel daarop volgde het antwoord van Matthijs, ook hij scoorde met een korte kans. Daarna liep de tegenpartij uit naar een 1-4 voorsprong. Het liep niet bij Wolderwijd, iets wat duidelijk te merken is tijdens wedstrijden.

Lees meer

Wolderwijd C1 heeft 1 probleem: scoren

Zaterdag 14-11-1015:
Vandaag speelde onze C1 tegen Furore C1. Wolderwijd speelde in een nieuwe samenstelling in de hoop dat er nog beter gespeeld werd als vorige week. Furore komt uit Krommenie, en laten we net vandaag een uitwedstrijd hebben en helemaal naar Krommenie moeten reizen. Lichtpuntje, Joey deed weer mee voor het eerst in lange tijd :)
1e aanval: Ramin,Joey,Lynn,Ilse
1e verdediging: Rick,Thomas,Irissa,Sam

Wat al snel bleek was dat Furore, als ze weinig druk kregen, van afstand erg zuiver waren. Dit zagen we al vrij snel, maar toch gaven we vandaag te weinig druk, iets wat we normaal heel goed deden, vergaten we vandaag helaas te doen. Al vrij snel stond de thuisploeg op een 3-0 voorsprong door, u raad het al, 3 afstandsschoten. Dit was het startsein voor Wolderwijd om zelf ook maar eens te scoren, dit deed Rick als eerste doormiddel van een doorloopbal. Nog voor rust wisten we ook de 3-2 te maken, dit deed Ilse doormiddel van een mooi afstandsschot. Rust.

Lees meer

KV Wolderwijd C1 vergeet het af te maken

KV Wolderwijd C1 2015Vandaag was het dan zo ver, de eerste competitiewedstrijd van KV Wolderwijd C1 tegen 0343(ook wel Dalto)C2. En wat werd het een leuke pot om te kijken.
1e aanval: Rick,Thomas,Lynn, Theanne
1e verdediging: Ramin,Matthijs,Sam,Ilse

De wedstrijd was nog geen minuut bezig of Rick zorgde in de eerste aanval van de wedstrijd met een mooie doorloopbal voor de eerste voorsprong voor Wolderwijd 1-0. Daarna was het lang zoeken voor beide teams, alsof het erg onwennig spelen was in de zaal. Maar dankzij een goede actie van Theanne kregen we de kans op 2-0 doormiddel van een strafworp, deze werd verzilverd door Thomas. Het team knokte voor elke meter, dit deden ze de gehele wedstrijd lang, maar helaas scoorde de tegenpartij ook via een strafworp 2-1.
Na wat mooie aanvallen van het andere vak mocht Ramin aanleggen voor een vrije bal, Ramin liet zien dat ie wel wat leerde tijdens de trainingen en scoorde

Lees meer

Wolderwijd C1 klaar voor zaalcompetitie

KV Wolderwijd C1 2015Zaterdag 31-10-15
Wolderwijd C1 neemt het in haar 1e wedstrijd(half 11 in de ochtend) op tegen Dos-kampen C1, als ik terug denk aan Dos-Kampen dan weet ik 1 ding zeker, Dos-Kampen heeft de teams die ik gecoacht en getraind heb altijd dwars gezeten. Maar vandaag was daar dan de revanche. Dos-Kampen C1 speelt een klasse hoger dan onze C1, maar in het praatje vooraf vertelde ik dat dat niks uit hoefde te maken, we moesten maar van onze eigen krachten uitgaan en gewoon lekker ballen.

En dat deden de toppers van Wolderwijd C1 zeker, je kan zeggen ach het is maar een oefenwedstrijd maar, tegen een team dat een klasse hoger speelt, zo spelen dan verdien je alleen maar lof. De eerste helft speelde we heel erg goed en gingen we rusten met een 5-2 voorsprong.
Maar wat blijkt nou de C1 kan de goede lijn van de 1e helft maar moeilijk doorzetten in de 2e helft, en die ging helaas met 4-3 verloren, maar de wedstijd was wel voor Wolderwijd, 8-6.

Wolderwijd neemt het in haar 2e wedstrijd(half 2 in de middag) op tegen Atalante,

Lees meer

Wolderwijd C1 leert van veld competitie

Met een team dat al een jaar samen speelde, en 2 spelers uit de D erbij, begonnen Esmee en Niek aan de leuke en zware taak om van dit team een goed spelend team te maken.
Meiden: Sam Scharft, Lynn Scharft(uit de D gekomen), Ilse Wilkeshuis, Irissa Pape en Theanne Links
Jongens: Ramin Jaafar, Joey Harting, Thomas Ruizendaal, Mathijs Mulder(ook vanaf de D) en Rick Bultman

De eerste week trainen werd het accent gelegd op de conditie, en oei wat bleek die ver naar beneden gezakt te zijn. Maar naarmate het seizoen vorderde bleken deze kanjers wel degelijk over een goede conditie te beschikken, dat zag je omdat ze de tegenstanders de 2e helft makkelijker aankonden.
De eerste officiële wedstrijd was thuis tegen Emmeloord, meteen een kampioenskandidaat,

Lees meer

Wolderwijd C1 groeit als team

De jongens en meiden uit de C1 hebben er lol in.

Dat blijkt tijdens de wedstrijden, de trainingen en alles wat daar tussendoor bijkomt. De voorjaarscompetitie is zaterdag jl. goed afgesloten met een tweede plaats achter SIOS C1 uit Wolvega.

De opkomst tijdens trainingen is uitstekend en het enthousiasme voor extra samenkomsten is groot. De extra's (bezoek korballeague wedstrijd, oefenen tegen C-hoofdklasse-team, video-opnamen van Peter, wedstrijdanalyses, meetrainen door B-hoofdklasse-spelers) worden door de spelers 'opgezogen' om te groeien als korfballers én als team.
Ook de social media heeft hier haar invloed. De periode tot de zomervakantie wordt benut om verder te groeien.

Oefenwedstrijden (o.a. tegen onze B1), trainingen en een toernooi staan nog op het program. Daarnaast vast ook nog wat relax-momenten.

Teamfoto KV Wolderwijd C1 - voorjaar 2013

De C1 spelers zijn: Mirthe Links, Sanne den Hollander, Nynke Kramer, Esmee den Hollander, Luuk Wilkeshuis, Dennis Rozendaal, Bart-Jan Ruizendaal en David de Visser.

KV Wolderwijd C2 kampioen!

Zaterdag is de C2 na een spannende wedstrijd met een 2-2 gelijkspel tegen DOS Kampen KAMPIOEN geworden!

Gefeliciteerd allemaal!

 

alt

C2 op weg naar kampioenschap?

Afgelopen zaterdag 11 mei speelde de C2 op het grasveld van Rood Wit een belangrijke wedstrijd. Bij winst zal de laatste wedstrijd tegen DOS Kampen om het kampioenschap gaan. Bij verlies trouwens ook, maar bij winst zouden we in ieder geval al 1 punt voorsprong hebben. Dus dan is op 25 mei een gelijkspel voldoende.

De start was perfect. De eerste aanval leidde meteen tot een doelpunt. En al snel bleek dat we de bovenliggende partij waren. Dat werd alleen niet zo duidelijk in doelpunten uitgedrukt. Natte bal, glad veld en ietwat priegelende aanvallen. Met rust was het 1-3. Na rust kwamen er twee kleine kereltjes bij Rood Wit in de ploeg, vlug als water. Geen probleem, een nieuwe uitdaging door de beide Daniels perfect opgelost. Sterker nog, Kernebeekie wist er nog 1-4 van te maken en de verdediging liet al helemaal niets meer door. 

We staan dus bovenaan met nog één wedstrijd te spelen. En dat is natuurlijk het allermooiste, een echte kampioenswedstrijd als laatste wedstrijd van het seizoen.

Lees meer

KV Wolderwijd C1 vergeet te winnen

In de derde speelronde ontving Wolderwijd C1 Rood-Wit uit Wezep. Rood-Wit had de voorgaande wedstrijden winnend afgesloten terwijl de C1 zich in de eerste ronde had verslikt in SIOS C1.
Voor de C1 was winnen dus het devies om het heft in eigen handen te houden. Met de wind in de rug werd een voordelige ruststand van 3-2 bereikt. Er werden goede kansen gecreëerd edoch de afronding liet te wensen over.
Ook in de tweede helft was de C1 de bovenliggende ploeg. Door goed gebruik te maken van de ruimte werden prima kansen afgedwongen. David en Luuk scoorden op aangeven van Nynke en Esmee mooie velddoelpunten. Bart-Jan en Dennis hadden het verdedigend zwaar. Halverwege de tweede helft keek de C1 zelfs tegen een achterstand aan. Onder aanvoering van Sanne en noeste arbeid van Mirthe werd de achterstand omgebogen naar een 6-5 voorsprong.

Met nog één minuut te spelen maakte Rood Wit met een mooi schot en gedragend door de wind de gelijkmaker. De goed leidende  scheidsrechter blies niet veel later voor het einde van de wedstrijd.

Het team had alles gegeven. De teleurstelling was groot. De twee wedstrijdpunten lagen binnen handbereik, één punt was het resultaat.

Belangrijker dan de wedstrijdpunten is de progressie die de C1 boekt. De doelpunten worden steeds vaker gescoord uit doordachte aanvalsacties. Mooi om te zien! 

Puike Prestatie Wolderwijd C1

Zaterdag 12 januari toog de C1 naar Leusden voor de ‘terug confrontatie’ tegen Antilopen.

Het was even schrikken: binnen één minuut 2 doelpunten om de oren. Het schudde ons helemaal wakker. Na die eerste minuut waren we gelijk of in sommige fases de bovenliggende partij. Zeker in de eerste helft kwamen de patronen die we aan het oefenen zijn al aardig uit de verf.

Dat gecombineerd met werklust en scherpte in duels, maakt ons een ploeg die mee kan doen om het kampioenschap. We wonnen zaterdag de eerste uitwedstrijd met 8-6.

Zaterdag as. de topper tegen Sparta uit Zwolle. Winnen we die, doen we volledig mee om de prijzen.

KV Wolderwijd C1 2013

EKVA C1 - KV Wolderwijd C1

Van de vorige wedstrijd wisten we nog dat het uitbrengen van de bal beter moest, daar hebben we tijdens de trainingen ook goed op getraind. We weten ook dat EKVA C1 voor deze wedstrijd laatste stond, dat zegt in deze poule echter niks, want ieder team in deze poule is heel sterk.
 
EKVA C1 was het beste uit de startblokken, want ze schoten direct al een knap afstandsschot erin. Gelukkig raakte KV Wolderwijd C1 niet van slag en wist David met een mooi schot de 1-1 erin te schieten. Vanaf dat moment was KV Wolderwijd het even kwijt en kon EKVA C1 uitlopen tot een 5-1 stand! Uiteindelijk kon KV Wolderwijd C1 toch nog met een goed gevoel de kleedkamer ingaan, want Dennis wist op slag van rust met een schitterend schot de 5-2 te maken.
KV Wolderwijd C1 kwam het beste uit de kleedkamer door direct de 5-3 te maken, op dat moment leek het een hele mooie tweede helft te worden. KV Wolderwijd had het spel in handen, we kregen veel kansen, maar de afronding was er niet. Zo wist EKVA C1 uiteindelijk de 6-3 te maken en kwam ook EKVA C1 weer in z'n ritme. De beide teams gingen vanaf dat moment erg gelijk op, EKVA C1 scoorde een keertje, daarna KV Wolderwijd C1 weer. Dat leverde uiteindelijk een 10-8 overwinning op voor de thuisploeg. Weer geen overwinning dus.
 
Wat de vorige wedstrijd niet goed ging, het uitbrengen van de bal, lukte vandaag wel, de bal kwam bijna altijd keurig bij de aanval. Vandaag trad echter weer een oud probleem op, het afmaken van de kansen. Maar al bij al hebben we toch weer een goede wedstrijd gespeeld.
 • 1
 • 2
 • Glasbewassingnederland.nl
 • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
 • Official Pizza partner KV Wolderwijd
 • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
 • Bakker Bart
 • Onze KV Wolderwijd webshop
 • KorfbalTotaal.nl
 • Fysio Focus Zeewolde
 • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
 • Financiële Dienstverlening
 • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
 • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
 • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
 • Voor al uw maatwerk
 • De schilders met garantie uit Zeewolde

Evenementen Agenda

Paasbrunch


Datum: zaterdag 08 april
Aanvang: 11:30 uur.


Korfbal League Finale in Ahoy


Datum: zaterdag 15 april
Aanvang: 12:30 uur.


Competitie Agenda

Oefenwedstrijden VELD


Datum: zaterdag 08 april
Aanvang: 00:00 uur.


Bestuursagenda

Commissievergadering


Datum: maandag 27 maart
Aanvang: 19:30 uur.


Kantine Agenda

Geen evenementen