Wolderwijd B2 knokt voor wat het waard is

Wolderwijd B2 moest afgelopen zaterdag naar Sparta Zwolle en vertrokken met precies 8 spelers. Jim was ziek en helaas is Jessica gestopt vanwege haar verhuizing en er waren geen invallers gevonden. Naomi had nog last van haar enkel en we hoopten met z’n allen dat zij het een hele wedstrijd vol kon houden.

De wedstrijd begon en over en weer kwamen kansen. Helaas wist Wolderwijd niet te scoren en Sparta Zwolle wel. Maar, dat was nog niet het ergste. Een kleine 10 minuten voor de rust lag Joy op de grond en had veel pijn aan haar knie. Zij kon niet verder spelen.

Dus, moest Wolderwijd met 7 spelers verder, en nu maar hopen dat Naomi het vol kon houden. De rust brak aan met een 5-0 achterstand. Het oppeppende praatje van interim coach John en wat aanwijzingen hoe met 3 spelers in een vak te spelen wierp z’n vruchten af. Wolderwijd ging knokken en vocht voor iedere bal. En, nadat nu de doelpunten aan Wolderwijd kant gingen vallen werden de spelers steeds fanatieker.

In de 2e helft wist Wolderwijd 4 doelpunten te scoren en Sparta Zwolle nog slechts 1. Helaas was de eindstand hierdoor wel 6-4 voor Sparta, maar een pluim voor Wolderwijd B2!

Goed genokt jongens en meiden!

maandag 06 januari
Commissie Vergadering