Een mooi stel...... KV Wolderwijd B1

Team B1 - oktober 2014Een mooi stel...dat zijn de spelers van Wolderwijd B1.
Tijdens trainingen en wedstrijden doen ze hun uiterste best om beter te worden in het korfbalspel. En dat die inspanning leidt tot een kampioenschap in de najaarscompetitie is een prima bekroning hiervan. Groot winstpunt is dat de spelers de concentratie kunnen vasthouden en het geduld kunnen opbrengen om pas in de tweede helft het verschil te maken ten opzichte van de tegenstanders. Chapeau!

Nog mooier is te zien dat het team ook buiten het veld groeit en van meerwaarde wordt voor een bloeiende vereniging. Diverse jeugdteams worden inmiddels begeleid, de eerste wedstrijdjes worden gefloten. Het schoolkorfbaltoernooi eind september jl. was mede door hen een groot succes.

Een mooi stel...zit 'm soms in hele kleine dingetjes. Onze Luuk vertrekt aankomende week voor 'uitwisseling' een paar maanden naar Spanje. Het was even zoeken naar een moment om met z'n allen afscheid te nemen, maar die werd gevonden. Zaterdagochtend jl. op het korfbalveld...voor het coachen, fluiten, spelen, leren en winkelen (en ziekenhuis).

Een mooi stel...

maandag 06 januari