Wolderwijd B1 Kampioen

De kampioenswedstrijd tussen Wolderwijd B1 en Exakwa B3 begon om 14.00. De B1 had de vorige ontmoeting met Exakwa met 5-7 gewonnen.Wolderwijd B1 Kampioen

De aanval van wolderwijd begon met: Antoinette Brouwer, Jenneke Bosma, Wouter Meetsma en Marco Matthijsse. In de verdediging: Bas Van Heck, Tjarco Bos, Maryse Benedictus en Dianne Schram. We kregen de opdracht mee van onze coach Gert Bos, om geconcentreerd te blijven en elkaar te ondersteunen door goed te roepen.

De wedstrijd begon en na een aantal minuten opende Wouter Meetsma de score voor ons met een strafworp 1-0, vlak daarna scoorden Antoinette Brouwer en Tjarco Bos de 2-0 en 3-0. Een mooi begin van de wedstrijd! Een aantal minuten later deden de tegenstanders wat terug door de 3-1 te maken. De B1 bleef kansen creƫren en dit werd uiteindelijk beloond door een kort kansje van Wouter Meetsma en er kwam 4-1 op het scorebord te staan . Wolderwijd bleef scoren Antoinette Brouwer en Tjarco Bos zorgde voor de 5-1 en de 6-1 . Exakwa kon nog wat terug doen voor rust en Jenneke Bosma zorgde uiteindelijk voor de rust stand van 7-3 .

Na een speech van de coach en een wissel van Jenneke Bosma voor Froukje Zuidema kon de B1 er weer tegen aan in de 2e helft. Wolderwijd begon de 2e helft gelijk scherp en Bas van Heck, Dianne Schram en Froukje Zuidema breidde de voorsprong uit naar 10-3. Op dit punt werd Exakwa weer wat scherper en mocht de scheids af fluiten met een eindstand van 10-6. De B1 heeft hard gewerkt voor dit eindresultaat, alle spelers hebben gevochten voor de bal en er hing een zeer positieve sfeer.

Met deze eindstand is wolderwijd B1 ongeslagen kampioen geworden, we willen alle invallers bedanken. Daarnaast willen we onze coaches Yvonne Meetsma en Gert Bos bedanken. Yvonne was helaas niet bij deze mooie wedstrijd aanwezig, maar we hebben Gert in ieder geval bedankt met een grote emmer vol water.

maandag 06 januari
Commissie Vergadering