KV Wolderwijd B1 ongeslagen kampioen

Ook KV Woldertwijd B1 kon dit weekend kampioen worden indien er werd gewonnen van Sparta. Onderleiding van de coaches Remko en Andre werd alles op alles gezet om ook deze wedstrijd weer om te zetten in winst. De voorgaande 4 wedstrijden was dat steeds gelukt. Waarom dit keer dan niet.

Na 50 minuten spelen stond er een 9-4 eindstand op het scorebord. Hiermee was voldaan aan de opdracht en daarmee het kampioenschap een feit. Ook dit team kreeg de bijbehorende medialles en taart als beloning voor het behaalde resultaat.

20150926 KV Wolderwijd B1 kampioen

Gefeliciteerd: Sam, Daniƫl, Harm, Jim, Naomi, Joy, Esther, Lydia, Marijke, Remko en Andre!

maandag 06 januari
Commissie Vergadering