A1 KV Wolderwijd kampioen in laatste wedstrijd.

20181013 KV Wolderwijd A1 KampioenNog slechts 1 punt had het team van trainer/coach Wilma Engelsman nodig om kampioen te worden. In de wetenschap dat deze laatste, lastige wedstrijd zou plaats vinden in Hoevelaken, moest er geknokt worden voor elke centimeter. En ondanks de zeer warme omstandigheden heeft Wolderwijd A1 uiteindelijk een zwaar bevochten 10-10 eindstand op het bord kunnen zetten.

De vreugde was dan ook groot omdat men meer tegen zichzelf en de scheidsrechter aan het korfballen was, dan dat men uit ging van eigen kwaliteiten. In technisch en tactisch opzicht was Wolderwijd veruit de betere ploeg alleen kwam dat niet tot uiting in doelpunten. Alle 10 doelpunten werden gemaakt door Mathijs en Rick waarbij ze ieder voor 5 goals zorgden.

KV Wolderwijd A1 kan zich nu gaan opmaken voor de zaal competitie, alwaar ze gaan uitkomen in de wedstrijdklasse. Dit belooft een mooie competitie te worden met sterke tegenstanders uit de regio. Een mooie uitdaging voor een team dat elke week weer progressie laat zien.

Gefeliciteerd en veel succes.

maandag 24 februari
Commissie Vergadering