Wolderwijd A1 zet de stijgende lijn voort

Zeewolde 25-4-15 Na de nipt verloren uitwedstrijd tegen Soesterkwartier vorige week had Wolderwijd A1 wat recht te zetten vandaag. Na een strakke warming up onder leiding van aanvoerster Manouk kon scheidsrechter Maarten Bolt de wedstrijd beginnen.

Wolderwijd kwam snel uit de startblokken en na mooi samenspel van Manouk en Marijke kon de 1-0 voorsprong worden aangetekend. Door de geconcentreerd te blijven verdedigen kreeg de aanval genoeg kansen om de 2-0 te kunnen scoren. Wolderwijd A1 had in de volgende fase van de wedstrijd moeite met kansen omzetten in doelpunten waardoor Soesterkwartier kon blijven aanhaken. Gelukkig bleef er strak verdedigd worden waardoor Wolderwijd A1 met 5-3 de rust in kon gaan.

De tweede helft werd er extra energie het veld in gebracht doordat Harm inviel. Wolderwijd A1 bleef net als in de 1e helft goede aanvallen neerzetten doordat alle spelers kansen kregen hierdoor kreeg Soesterkwartier geen vat op het spel van Wolderwijd. Tegelijkertijd kon Wolderwijd voorkomen dat de tegenstander meer dan één kans per aanval kreeg door het goede reboundwerk. Hierdoor kon Wolderwijd zijn voorsprong vasthouden en zelfs uitbreiden naar 8-5. Na deze goede fase kreeg Wolderwijd het wat lastiger binnen het aanvalsspel doordat er veel ballen verloren gingen, dit zullen we dan ook maar wijten aan dat beide teams met groene shirts rondliepen. Om weer wat scherpte in de ploeg te krijgen werd Esther nog ingebracht en zij kon er samen met het team voor zorgen dat er een 9-5 overwinning kon worden binnengehaald.

Via deze weg nog weer een bedankje naar de B2, fijn dat jullie altijd klaar staan voor ons. Tot slot mijn complimenten jullie hebben als team gespeeld A1 , ga zo door!

• Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Wisse Installaties
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk