• Verslagen

Eerste winst voor het gelegenheidsteam KV Wolderwijd

Een nieuw fenomeen bij KV Wolderwijd en dat is het gelegenheidsteam.

Het team bestond uit een bij elkaar geraapt zooitje met spelers die bijvoorbeeld al meerdere jaren niet meer gekorfbald hebben, ooit lid zijn geweest van KV Wolderwijd, kort geleden gestopt zijn of korfbal op een lager pitje hebben gezet.

De wedstrijd was tegen EFC'58 uit Ermelo (oude KC Ermelo). Zij hebben momenteel geen team meer in de competitie, maar het korfballen blijft kriebelen. De vraag was ook of wij zo'n team hebben en we een keer een wedstrijd willen spelen. Vandaag was het zo ver.

Met een korte voorbereiding en de korfbal league regels in acht genomen (Veroorzaker van een stip, neemt de strafworp ook) werd de wedstrijd om 14.30 uur ingefloten.

Beide teams waren enorm aan elkaar gewaagd. EFC'58 begon beter en nam de leiding. Wolderwijd begon de draai te vinden en met wat mooi samenspel, goed uitgespeelde kansen werden er uiteindelijk doelpunten gemaakt. Wolderwijd nam uiteindelijk de voorsprong over. De wedstrijd bleef spannend, maar de eerste punten voor het gelegenheidsteam van KV Wolderwijd werden in Zeewolde gehouden.

Wat was het leuk vandaag. Iedereen straalde plezier uit in het korfballen. Het was een sportieve pot, prachtig weer en leuk om zo met oud leden, nieuwe leden, bekende van Wolderwijd samen te spelen en met z'n alleen weer bezig te zijn met korfballen! We hebben alleen maar positieve geluiden gehoord en dit is absoluut voor herhaling vatbaar!

16 november heeft ook het gelegenheidsteam een oefenwedstrijd om 12.30 uur in Sporthal de Horst. De samenstelling zal deels met dezelfde spelers zijn, maar zal ook aangevuld worden met andere korfballiefhebbers.

Mocht je nou ook weer zin hebben om te korfballen dan ben je van harte welkom om aan te sluiten!

Commissie Vergadering
maandag 25 november