Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

*Senioren 2 superieur naar kampioenschap*

KV Wolderwijd 2'Een feestmuts op een heel aardig seizoen' memoreerde Valentina afgelopen zaterdag tijdens de afsluitende BBQ, het kampioenschap van onze senioren 2 in de voorjaarscompetitie.

De tegenstanders uit Zwolle, Amersfoort en Barneveld waren niet opgewassen tegen het elan van de Wolderwijd-spelers. Daar waar in het najaarsseizoen enkele wedstrijden met klein verschil werden verloren, lukte het in het voorjaarsseizoen om de wedstrijden met kleine verschillen te winnen. Dit kan niet anders de winst zijn van een mentale ontwikkeling die geleid heeft tot (tijdelijke) onoverwinnelijkheid.

Alle wedstrijden in het voorjaar werden namelijk gewonnen. En zoals we weten heeft mentale kracht een direct verband met zelfvertrouwen. En dat het zelfvertrouwen van het team groot mag en kan zijn, heeft alles te maken met iets wat niet vaak voorkomt, namelijk dat de S2 het zaalseizoen afsloot als nummer laatst, maar meer doelpunten scoorde dan alle andere teams in de poule, inclusief de kampioen, te weten 190 om 182. Een unieke prestatie.
Er kan dus gesteld worden dat de dames en heren makkelijk de korf vinden en zich ontpopt hebben tot een ware doelpuntenmachine.

Spelers en coaches, gefeliciteerd met het mooie seizoen en het behaalde kampioenschap. We zien jullie ook volgend seizoen graag weer 'shinen'.

Bestuursagenda

Bestuursvergadering
maandag 24 februari
Aanvang: 19:30
Commissie Vergadering
maandag 30 maart
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 20 april
Aanvang: 19:30

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Korfbal League Finale 2020
zaterdag 04 april
Aanvang: 16:00
Paas Brunch
zaterdag 11 april
Aanvang: 12:00
KAMP 2020
woensdag 20 mei
Aanvang: 16:00
Seizoensafsluiting 2020
zaterdag 27 juni
Aanvang: 16:00