Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Verslagen

Flitsende start voor KV Wolderwijd/DYZLE 1

Na de presentatie in Sporthal de Horst waar het nieuwe wedstrijdtenue werd onthuld in aanwezigheid van sponsoren, leden, ouders en toeschouwers, is Wolderwijd/DYZLE 1 flitsend van start gegaan in de zaalcompetitie 2022/2023. En dat gold ook voor het wedstrijdtenue.
Na een oefencampagne waarbij gespeeld werd tegen Noveas (Steenwijk) en Arena (Rhenen), stond afgelopen zaterdag de eerste competitiewedstrijd op de agenda tegen de studenten van Hebbes uit Utrecht.

Lees meer

KV Wolderwijd/DYZLE bedwingt koploper

Afgelopen zaterdag heeft KV Wolderwijd/DYZLE voor een enorme stunt gezorgd. Koploper Luno, waartegen de eerste wedstrijd nog werd verloren met 22-10, werd in de return in Zeewolde knap op 14-14 gehouden. Een dik verdiende beloning voor de Zeewoldenaren die de laatste weken bij tegenstander indruk maakten met het vertoonde spel en de uitslagen.

Onder prima omstandigheden werd binnen 28 seconden de eerste voorsprong gerealiseerd en behield KV Wolderwijd/DYZLE lange tijd het initiatief. Halverwege het eerste bedrijf was de voorsprong nog steeds daar (5-4) maar uiteindelijk was het Luno dat met een 7-8 voorsprong de rust inging.

Lees meer

KV Wolderwijd/DYZLE trekt stijgende lijn door

Na de doordeweekse inhaalwedstrijd in Noordwijk, moest Wolderwijd/DYZLE opnieuw een wedstrijd buiten Zeewolde spelen: ditmaal moest er afgereisd worden naar Diemen waar tegen DKV Victoria gespeeld moest worden. Een dynamisch team, met een aantal jonge spelers, tevens de koploper in de 3e klasse.

Met voor de eerste keer een complete selectie was het Wolderwijd/DYZLE dat brutaal de leiding nam. Tot halverwege de eerste helft ging de strijd gelijk op (3-3), maar in het restant voor rust waren het toch de tegenstanders die een gat sloegen bij de rust (8-4). Maar net als in de laatste ontmoetingen toonde Wolderwijd/DYZLE ook dit keer weer veerkracht: halverwege de tweede helft werd weer knap aangehaakt tot 11-9. Om en om scorend werd uiteindelijk een eindstand bereikt van 16-13. Weliswaar bleef Wolderwijd/DYZLE opnieuw met lege handen achter, maar heeft in de afgelopen wedstrijden aangetoond dat er een forse progressie is geboekt.

Lees meer

Wolderwijd/DYZLE legt koploper vuur aan de schenen

Afgelopen donderdagavond moest KV Wolderwijd/DYZLE afreizen naar Noordwijk voor de inhaalwedstrijd tegen Fluks. Deze wedstrijd was eerder verplaatst. Onder goede weersomstandigheden en een livestream verzorgd door de thuisploeg, werd om kwart over acht afgetrapt. De opdrachten aan het team waren de goede fases uit de wedstrijd tegen DTS door te trekken en vooral niet mee te gaan in het tempo van de tegenstanders.

Deze opdrachten werden op een prima wijze uitgevoerd. Na een snel opgelopen 2-0 achterstand kon na 4 minuten het eerste doelpunt worden aangetekend. Bij die stand verzuimde de arbiter van dienst door te fluiten bij een doelpunt na een overtreding: de toegekende strafworp werd jammerlijk gemist. Beide partijen hielden elkaar vervolgens in evenwicht in het eerste bedrijf, dat afgesloten werd met een 5-4 ruststand voor de Noordwijkers.

Lees meer

KV Wolderwijd/DYZLE krijgt onvoldoende beloning

Onder zonnige maar winderige omstandigheden speelde KV Wolderwijd/DYZLE de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen tegen koploper DTS uit Enkhuizen. De eerste helft werd gekozen om het voordeel te kunnen halen uit het spelen met de wind in de rug. Dit leverde echter niet het gehoopte resultaat op. DTS kwam binnen 10 minuten een 0-4 voorsprong en het duurde tot de 13e minuut voordat het eerste Zeewolder doelpunt op het scorebord kwam. Dat de wind het spelen moeilijk maakte bleek uit 4 gemiste strafworpen voor rust, gelijk verdeeld over beide teams, en vooral het slordig omgaan met kleine kansen. DTS ging beter met de omstandigheden om, waarna met een 3-8 stand de rust werd bereikt.

Lees meer

KV Wolderwijd/DYZLE komt tekort in eerste thuiswedstrijd

Na de competitiestart vorige week in Linschoten tegen kampioenskandidaat LUNO, stond afgelopen zaterdag de eerste thuiswedstrijd van Wolderwijd/DYZLE op het programma tegen De Eemvogels uit Soest. Een tegenstander die vorige week de eerste competitiewedstrijd met miniem verschil verloor. Een mooie test om te kijken waar het team stond.

Het was de tegenstander uit Soest die in de openingsfase het initiatief nam, maar door twee afstandschoten werd de stand na 12 minuten weer gelijk getrokken (2-2). Via een 3-4 tussenstand namen de Eemvogels met drie doelpunten afstand en werd de ruststand bepaald op 3-7. In deze fase van de wedstrijd had Wolderwijd/DYZLE vooral problemen met het lengteoverwicht van de Soester heren en werden er verkeerde keuzes gemaakt, zowel in aanvallend als verdedigend opzicht. Met wissels kort voor rust en in de rust werd geprobeerd het tij te keren.

Lees meer

Valse start KV Wolderwijd/DYZLE 1 tegen Luno 1

Vandaag stond de eerste competitie wedstrijd van KV Wolderwijd/DYZLE 1 op het programma tegen een onbekende tegenstander Luno 1 in Linschoten
Voor het eerst in de 3e klasse, met deels nieuwe spelers in de selectie en met Paul Engelsman als nieuwe trainer/coach aan de lijn.

De wedstrijd begon voor Luno sterk. Waarin KV Wolderwijd/DYZLE heel erg zoekende was, lastig de bal kwijt kon door de druk die Luno gaf, liep Luno met gemak uit naar 4-0 voorsprong in 6 minuten tijd. In de achtste minuut was daar het eerste doelpunt voor KV Wolderwijd/DYZLE door een goed uitgespeelde kans.

Naar mate de wedstrijd vorderde vonden de spelers van KV Wolderwijd/DYZLE elkaar vaker en ook de wissels zorgde voor frisse energie. Maar het sterke Luno, dat vorige jaar degradeerde uit de 2e klasse, bleef uitlopen. Er werd nog een mooie bovenhandse doorloopbal gescoord net voor rust door KV Wolderwijd/DYZLE. Tussenstand 13-5.

Lees meer

KV Wolderwijd/DYZLE A1 start het seizoen met een overwinning

Zaterdag 10 september begint de KV Wolderwijd/DYZLE A1 het seizoen met een uit wedstrijd in Lelystad. Na een sterke voorbereiding met twee oefenwedstrijden en oefenpartijtjes tegen het 1e kon de A gaan laten zien wat ze konden. De tegenstander Exakwa A2 is geen onbekende na vorig seizoen een aantal pittige wedstrijden tegen ze gespeelt te hebben mochten we vandaag weer aantreden tegen ze.

Met de meegereisde supporters, het debuut van teammanager David en de reserves vanuit de B op de bank werd de wedstrijd werd om 10.55 in gefloten. KV Wolderwijd/DYZLE kon gelijk het initiatief in de score pakken door een mooi schot van Karsten, hierbij kwam Exakwa ook snel weer terug door de 1-1 erin te leggen. Door sterk reboundwerk van Mischa kreeg de aanval snel de bal weer terug waardoor Martijn door scherpe afronding de voorsprong kon vergroten naar 1-3. Door druk te zetten op de tegenstander en de snelle passing kregen we vaak het initiatief om weer aan te vallen. Hier maakte Karsten en Mischa gretig gebruik van door de score naar 1-5 te vergroten. Door sterk ondersteunend werk van de dames kreeg Martijn de mogelijkheid om de voorsprong te vergroten naar 1-6. Exakwa kon nog iets terug doen en de ruststand werd uiteindelijk beslist door een beslist door een enorm afstand schot van Karsten naar 3-7.

Lees meer

 • Glasbewassingnederland.nl
 • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
 • Official Pizza partner KV Wolderwijd
 • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
 • Bakker Bart
 • Onze KV Wolderwijd webshop
 • KorfbalTotaal.nl
 • Fysio Focus Zeewolde
 • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
 • Financiële Dienstverlening
 • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
 • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
 • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
 • Voor al uw maatwerk
 • De schilders met garantie uit Zeewolde

Evenementen Agenda

Oliebollen Spektakel 2022


Datum: woensdag 28 december
Aanvang: 15:30 uur.


Oliebollen Toernooi 2022


Datum: woensdag 28 december
Aanvang: 18:30 uur.


Competitie Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

ALV 2022


Datum: maandag 12 december
Aanvang: 19:30 uur.


Bestuursvergadering


Datum: maandag 30 januari
Aanvang: 19:30 uur.


Bestuursvergadering


Datum: maandag 27 februari
Aanvang: 19:30 uur.


Kantine Agenda

Geen evenementen