Grote Club Actie | Boekjes inleveren kan vanaf nu!

Alle jeugdleden van KV Wolderwijd hebben enige weken geleden een verkoop boekje van de Grote Club Actie ontvangen.

Uiteraard hopen wij dat een ieder zoveel mogelijk loten heeft kunnen verkopen. Juist in deze rare, corona tijd hebben wij als vereniging alle steun hard nodig om te kunnen overleven.

Bij deze doen wij dan ook een oproep aan alle leden om hun verkoopboekje de komende dagen in te leveren bij hun trainer. Zij zullen er dan voor zorgen dat ze verzameld en verwerkt worden.

Elk verkocht lot levert direct € 2.40 op voor onze vereniging. Dus probeer alles nog even uit de kast te halen om er zoveel mogelijk te verkopen voordat je het boekje inlevert.

Eind oktober zullen we de opbrengst bekend maken en kunne we ook de beste verkopers weer in het zonnetje zetten.

Iedereen bedankt voor het verkopen en het kopen/steunen van KV Wolderwijd.

Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december