Superlot Grote Club Actie voor Korfbalfit-ters

De Korfbalfit groep van KV Wolderwijd heeft een Superlot van de Grote Club Actie gekocht om hun club in deze lastige tijd financieel extra te ondersteunen.

Een Superlot kost € 150,- waarvan direct € 120,- naar KV Wolderwijd gaat. Een fantastisch gebaar van deze groep 'korfballers' waarmee KV Wolderwijd erg blij mee is.
Bedankt Anita, Steffie, Marlies, Heidi, Patricia, Margret, Eef, Marleen, David, Jan Peter en Rob!

Wil jij ook zo'n Superlot kopen of weet jij iemand die KV Wolderwijd een warm hart toedraagt? Ga dan naar "Superlot KV Wolderwijd"

Wat is Korfbalfit?

KorfbalFit is er voor iedereen die lekker actief en sportief bezig wil zijn. Naast lekker bewegen en wat leuke korfbal vormen is gezelligheid ook een belangrijke factor voor deze vorm van korfbal.
De huidige groep is bijna een jaar geleden begonnen met 5 leden, en is in korte tijd gegroeid tot 11 deeelnemers. Naast een eigen trainer heeft deze groep ook hun eigen trainingstijden en ruimte op het veld, maar ook vanaf november in de zaal.

Er wordt elke dinsdag getraind van 20:00 tot 21:00 uur en iedereen is welkom: jong en oud. Voor meer info bel je met 06-3333458 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Grote Club Actie 2020

Ook dit jaar doet KV Wolderwijd weer mee met de Grote Club Actie. Je kunt bij al onze leden loten kopen welke  € 3,- per stuk kosten. Van elk lot gaat direct € 2,40 naar de club.
Dit jaar heeft elke lotenverkoper zijn/haar eigen verkooppagina. Iedereen kan dus eenvoudig KV Wolderwijd steunen door het kopen van 1 of meerdere loten. Ga naar "Koop loten online" en steun KV Wolderwijd.

0111 Superloten 756x348

ALV 2021