GROTE CLUB ACTIE | 19 september gaan we van start!

KV Wolderwijd gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie.
Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor een up-grade van onze kantine: naast de aankleding van de 'chil-hoek' willen we ook een terrasoverkapping realiseren.
Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen
Alle leden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en een QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Binnenkort ontvangen alle leden hun verkoopboekje met QR code. Daarnaast is er voor elk verkoper ook een eigen pagina welk men kan delen met familie waar men online de loten kan bestellen.

Meer info volgt snel!

0111 Superloten 756x348