Inleveren boekjes 'Grote Club Actie'

Aanstaande zaterdag 5 oktober willen we graag alle boekjes van de Grote Club Actie 2019 weer innemen. We hopen uiteraard dat een ieder minimaal 10 loten heeft kunnen verkopen.

Inleveren van de boekjes kan tijdens de thuiswedstrijden in de kantine. Uiteraard mag je ze ook aanstaande donderdag al meenemen naar de training.

Hoe meer loten we hebben verkocht hoe meer leuke activiteiten we kunnen gaan opzetten in de komende maanden. Doe dus nog even extra je best om de laatste loten te verkopen aan je buren, opa of oma, of wie dan ook.

Komend weekend is er ook nog de mogelijkheid om contante loten te kopen in de kantine:  € 3,- per stuk waarvan 80% direct naar KV Wolderwijd gaat.

maandag 20 april
Commissie Vergadering