Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

10 loten per lid? We gaan er voor!

Elk jeugdlid van KV Wolderwijd ontvangt een loten boekje van de Grote Club Actie. Ook dit jaar doen wij weer mee met deze unieke actie.

Opbrengst?

Een lot van de Grote Club Actie kost € 3,- waarvan 80% (!) naar onze vereniging gaat. Dus per verkocht lot ontvangt KV Wolderwijd €2,40.

Doel?

Dit jaar zal de opbrengst groten deels ten goede komen aan het kamp, wat we als vereniging willen organiseren in 2020. Daarnaast zullen we met de opbrengst een aantal leuke activiteiten kunnen ondersteunen.

Hoe werkt het?

Alle loten verkocht door middel van het boekje gaan op basis van een eenmalige incasso opdracht. Het lotnummer is dan terug te vinden op je bankafschrift of in je app van de bank.
Belangrijk bij deze manier van loten verkopen is dat we een duidelijk leesbaar IBAN nummer en naam hebben. Zonder deze gegevens kunnen we geen incasso opdracht aanmaken.

Voor wie?

Deze manier van loten verkopen is erg eenvoudig voor bijvoorbeeld familieleden, opa’s & oma’s, ooms & tantes. Maar ook buren, vrienden of andere gegadigden kunnen natuurlijk loten bij jou kopen.

Wanneer?

De officiële verkoop start pas op zaterdag 14 september. Maar je mag best wat eerder bij je familie gaan verkopen.

Uiteindelijk willen we graag alle boekjes weer ontvangen op zaterdag 5 oktober. Dit kan door ze in te leveren in de kantine in de ‘Schatkist’ van KV Wolderwijd.

Help jij ons mee?

We gaan voor totaal 1000 loten!! Dat betekend gemiddeld 10 loten per verkoper. Dat moet toch lukken?

Meer info? Ga naar onze website of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Online loten kopen?

Dat kan ook. Ga naar www.kvwolderwijd.nl/lotenkopen

Superlot?

0075 Superloten 728x90c

Een Superlot kost € 150,- en bevat 150 loten. Daarnaast maak je met een Superlot kans op extra prijzen. Een Superlot is leuk om als team te kopen of voor bedrijven en sponsoren. Iets voor jou? Of weet jij iemand die wel een

Superlot wil kopen? Bel of app met 06-33334580

Heel veel succes!

Bestuursagenda

Bestuursvergadering
maandag 20 april
Aanvang: 19:30
Commissie Vergadering
maandag 25 mei
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 29 juni
Aanvang: 19:30

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Paas Brunch
zaterdag 11 april
Aanvang: 12:00
KAMP 2020
woensdag 20 mei
Aanvang: 16:00
Seizoensafsluiting 2020
zaterdag 20 juni
Aanvang: 17:00