Zaterdag 15 september start Grote Club Actie 2018

grote club actie nieuwNog een paar dagen en dan is het weer zover. Zaterdag 15 september start van de jaarlijkse Grote Club Actie. Een actie die elk jaar weer een leuk bedrag oplevert voor KV Wolderwijd.

Ook dit jaar doet KV Wolderwijd weer mee. Verkoop zoveel mogelijk loten en maak kans op leuke prijzen.
Van elke verkocht lot gaat maar liefst 80% naar onze club. En dat kunnen we goed gebruiken. Met de opbrengst van deze actie willen we een aantal leuke dingen gaan doen.

Alle jeugdleden ontvangen donderdag of zaterdag hun eigen verkoopboekje. Hiermee kun je eenvoudig loten verkopen door middel van een eenmalige machtiging. Volle boekjes kunnen weer ingeleverd worden in de kantine of bij een van onze bestuursleden.

Daarnaast zullen een aantal teams zaterdag direct op pad gaan om 100 contante loten te verkopen in het centrum van Zeewolde.

Voor de 3 verkopers van de meeste loten hebben we ook dit jaar weer wat leuks.
Wat? Dat houden we nog even geheim.

Help jij ook mee?
Doel is minimaal 10 loten per lid.
Dat moet toch haalbaar zijn.

Iedereen alvast bedankt voor hun inzet.

maandag 20 april
Commissie Vergadering