Eerste Superlot Grote Club Actie dit jaar voor Tolken Select

Superlot GCA Tolken SelectHet eerste Superlot van de Grote Club Actie 2017 is verkocht aan Tolken Select door Lynn.

Tolken Select uit Zeewolde is een van de vaste afnemers van het Superlot. Ook dit jaar steunen ze met deze aankoop KV Wolderwijd en maken zij 50x kans op de hoofdprijs.
Daarnaast maken wij als KV Wolderwijd met deze verkoop kans op het Grote Clubfeest t.v.w € 5.000,=.

Op de foto neemt Anita Jaafar het Superlot in ontvangst van Lynn, namens KV Wolderwijd.

Tolken Select

Tolken Select, opgericht in 2010, is uitgegroeid tot een succesvol tolk- en vertaalbureau. Voor veel bedrijven en overheidsinstellingen zijn wij het vaste aanspreekpunt als het gaat om hun buitenlandse communicatie.

Missie

Om te kunnen samenwerken is het essentieel dat mensen elkaar verstaan. Dat is waar tolken en vertalers dagelijks een belangrijke bijdrage aan leveren. De positie van individuele tolken en vertalers is de afgelopen jaren onder invloed van een beperkt aantal dominante marktpartijen onder druk gekomen. Tolken Select vindt het belangrijk dat de rol van tolken en vertalers in de maatschappij op waarde wordt geschat en dat het talent van tolken en vertalers verder wordt ontwikkeld ten gunste van zowel de opdrachtgevers als de individuele tolken en vertalers.

MVO

Mensen verdienen de ruimte om hun talent te ontwikkelen en willen gewaardeerd worden voor de bijdrage die ze leveren. Eerlijk delen en het bieden van kansen aan iedereen is wat ons drijft in ons werk. Waar mogelijk maken wij keuzes die geen uitputtend effect hebben op onze leefomgeving. Een deel van de opbrengst van Tolken Select gaat naar de Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF die bij ons sociale ideaal aansluit: mensen verder brengen door hen te steunen bij het realiseren van scholing en het bijhouden van vakkennis.

Meer info vindt u op www.tolkenselect.nl

maandag 20 april
Commissie Vergadering