Onze schatkist: Grote Club Actie 2017

GCA 2017 InleverboxVanaf vandaag staat in onze kantine een 'schatkist' waarin alle boekjes van de Grote Club Actie kunnen worden gedeponeerd.

Uiteraard hopen we op heel veel, volle, boekjes.

De eerste resultaten zijn erg positief. Bijna alle jeugdleden zijn op de eerste verkoopdag in team verband de diverse wijken van Zeewolde in gegaan om met z'n allen zoveel mogelijk loten te verkopen.
In het centrum van Zeewolde was ook een team actief. Naast de loten boekjes bieden zij ook loten aan tegen contante betaling.

Als beloning voor hun inzet hebben alle loten verkopers na afloop pannenkoeken gegeten in de kantine van KV Wolderwijd.

maandag 20 april
Commissie Vergadering