• KV Wolderwijd KangoeroeKlup

Grote Club Actie

Grote Club Actie 2018: heb jij je boekje al ingeleverd?

inleveren verkoopboekjes Grote Clubactie1Ja?  Super, daar zijn we erg blij mee.
Nee?  Doe dat dan zo spoedig mogelijk.

Dat kan eenvoudig door deze door de brievenbus te gooien bij de fam. Scharft, aan de Orion 3.

Hoe eerder hoe beter want we moeten alle verkochte loten ook nog invoeren.

Uiterste inleverdatum in 1 november.

Bedankt voor jullie hulp bij het verkopen van de loten.

Laatste oproep: Lever je Grote Club Actie boekjes in!

inleveren verkoopboekjes Grote Clubactie1Nog niet alle boekjes zijn terug. Doe dat snel.
Graag voor dinsdag 6 november.

Je mag ze ook aan je trainer geven. Uiterste inleverdatum in 6 november.

Bedankt voor jullie hulp bij het verkopen van de loten.

Zaterdag 15 september start Grote Club Actie 2018

grote club actie nieuwNog een paar dagen en dan is het weer zover. Zaterdag 15 september start van de jaarlijkse Grote Club Actie. Een actie die elk jaar weer een leuk bedrag oplevert voor KV Wolderwijd.

Ook dit jaar doet KV Wolderwijd weer mee. Verkoop zoveel mogelijk loten en maak kans op leuke prijzen.
Van elke verkocht lot gaat maar liefst 80% naar onze club. En dat kunnen we goed gebruiken. Met de opbrengst van deze actie willen we een aantal leuke dingen gaan doen.

Alle jeugdleden ontvangen donderdag of zaterdag hun eigen verkoopboekje. Hiermee kun je eenvoudig loten verkopen door middel van een eenmalige machtiging. Volle boekjes kunnen weer ingeleverd worden in de kantine of bij een van onze bestuursleden.

Daarnaast zullen een aantal teams zaterdag direct op pad gaan om 100 contante loten te verkopen in het centrum van Zeewolde.

Voor de 3 verkopers van de meeste loten hebben we ook dit jaar weer wat leuks.
Wat? Dat houden we nog even geheim.

Help jij ook mee?
Doel is minimaal 10 loten per lid.
Dat moet toch haalbaar zijn.

Iedereen alvast bedankt voor hun inzet.

Eerste Superlot Grote Club Actie dit jaar voor Tolken Select

Superlot GCA Tolken SelectHet eerste Superlot van de Grote Club Actie 2017 is verkocht aan Tolken Select door Lynn.

Tolken Select uit Zeewolde is een van de vaste afnemers van het Superlot. Ook dit jaar steunen ze met deze aankoop KV Wolderwijd en maken zij 50x kans op de hoofdprijs.
Daarnaast maken wij als KV Wolderwijd met deze verkoop kans op het Grote Clubfeest t.v.w € 5.000,=.

Op de foto neemt Anita Jaafar het Superlot in ontvangst van Lynn, namens KV Wolderwijd.

Lees meer...

Grote Club Actie: Het SuperLot

WhatsApp Image 2017 09 15 at 13.04.391Wat is een Superlot?

Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere Grote Club Actie loten. Het Superlot kan worden verkocht aan bijvoorbeeld bedrijven in de regio als een soort mini-sponsoring. Het Superlot kan contant verkocht worden of via eenmalige machtiging. De koper van een Superlot ontvangt na aankoop een symbolisch Superlot. Uiteraard maken we bij de uitreiking een foto en publiceren we deze op onze website www.kvwolderwijd.nl

Wil jij zo'n Superlot of weet je iemand aan wie we een Superlot kunnen aanbieden?  Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Ben Scharft:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opbrengst

De koper van een Superlot betaalt € 150,- aan KV Wolderwijd. Hiervoor ontvangt de koper een factuur voor zijn administratie. De Grote Clubactie stuurt 50 papieren loten naar het adres van de Superlot-koper. Van de € 150,- gaat er direct € 120,- naar de clubkas van KV Wolderwijd

Doelgroep

De Superloten zijn bij uitstek geschikt om verkocht te worden door volwassenen of de sponsorcommissie, maar ook steeds meer oudere jeugdleden maken er gebruik van. Zij verkopen bijvoorbeeld een Superlot aan een oom met een bedrijf of aan een seniorenteam. Deze methode is eenvoudig in te zetten naast andere verkoopmethodes.

Voordelen

• Mogelijkheid om loten aan bedrijven te verkopen  als mini-sponsoring.
  • In één klap 50 loten verkocht en dus € 120,- voor  de vereniging!
  • Met de Superlotverkoop maakt uw club kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-.

Grote Club Actie 2017: Online kopen kan ook.

Zijn we nog niet bij u aan de deur geweest? Koop dan online eenvoudig loten van de Grote Club Actie voor KV Wolderwijd.

Een lot kost €3,- per stuk waarvan direct € 2,40 naar onze clubkas gaat. Wil jij eenvoudig de loten online aanschaffen, klik dan op onderstaande banner.

Grote Club Actie 2015

Naast de standaard loten hebben we ook dit jaar weer de SUPER loten. 50 loten voor € 150,- waarmee je kans maakt op EXTRA prijzen.  Wil je meer weten over deze SUPERloten, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen direct contact op.

Super Lot Grote Club Actie 2015

Shop Onlie: Sponsorkliks