Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Fysio Focus

fysio focusFysio Focus is een praktijk voor fysio- en manuele therapie.

Lars van der Most is orthopedisch manueel therapeut en Liv Haugberg is fysiotherapeut en manuele therapeut i.o. Lars is een liefhebber van de watersport en heeft een sportieve achtergrond als voetballer. Liv is van origine Noorse en heeft een achtergrond als topsportster. Zij heeft zowel in Noorwegen als Nederland op het hoogste niveau gehandbald. De visie van Fysio Focus is het bevorderen van een actieve levensstijl wat het geluk bevordert. Een afspraak bij Fysio Focus kan zowel met verwijzing van arts of specialist, of zonder verwijzing gemaakt worden.

Samen met de betrokkene wordt over de behandeling een persoonlijk plan gemaakt om het herstel daar waar mogelijk actief te bevorderen. Dagelijks zijn Liv en Lars in de oefenruimte van de praktijk actief aan de slag met jonge en oudere mensen. In de therapie wordt ook gebruik gemaakt van medical taping. Fysio Focus biedt ook medische fitness aan. Onder begeleiding van Liv en Lars wordt een persoonlijk oefenprogramma opgesteld om veel voorkomende klachten als nek en lage rug te voorkomen. Liv en Lars werken samen met andere disciplines en specialisten, zoals onder andere een sportarts.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken dan kunt u ons bereiken op 036 – 5227020.
Fysio Focus is gevestigd aan de Kringloop 13 te Zeewolde.

Fysio Focus doet de medische begeleiding van Korfbal vereniging Wolderwijd. Zij ondersteunt de trainers en coaches, en staan klaar om de spelers van de club van adviezen te voorzien of te behandelen.

Bestuursagenda

Bestuursvergadering
maandag 29 juni
Aanvang: 19:30

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Seizoensafsluiting 2020
zaterdag 20 juni
Aanvang: 17:00