SPONSOR NIEUWS | JAM Schoolkorfbaltoernooi op vrijdag 30 september

Ook dit jaar is JAM weer de hoofdsponsor van het gelijknamige 'JAM Schoolkorfbal Tournooi' bij KV Wolderwijd/DYZLE

Al enige jaren zijn we als korfbalvereniging trots op het feit dat we het leukste en gezelligste sporttournooi in Zeewolde voor de groepen 4&5 van de bassischolen in Zeewolde mogen organiseren: het JAM Schoolkorfbal Tournooi.

Een groot evenement met veel deelnemers, veel sportiviteit, veel gezelligheid en vooral veel toeschouwers.

Ook nu weer vindt dit tournooi plaats op de korfbalvelden van KV Wolderwijd/DYZLE op het sportpark de Horst in Zeewolde. Vrijdag 30 september om 16:00 uur starten de eerste wedstrijden. De prijsuitreiking zal even voor 18:00 uur zijn.
Alle bassisscholen ontvangen binnenkort meer info over het aanmelden en de spelregels.

Meer over JAM:

Schoolkorfbal bij KV Wolderwijd
Sinds een aantal jaar heeft JAM haar naam verbonden aan het schoolkorfbaltoernooi bij KV Wolderwijd/DYZLE in Zeewolde. Plezier beleven en respect hebben voor elkaar zijn de twee belangrijkste pijlers in de korfbalsport, die JAM van harte deelt.
Elk jaar doen er bijna 40 teams mee uit de groepen 4 & 5 van de basisscholen in Zeewolde. Ruim 350 kinderen genieten van een heerlijke middag korfbal.
KV Wolderwijd/DYZLE bestaat ruim dertig jaar en staat bekend als een heel actieve en gezellige vereniging in het sporthart van Zeewolde. In 2022 organiseert KV Wolderwijd het schoolkorfbal toernooi voor de 26e keer!
JAM ondersteunt KV Wolderwijd met plezier.

Schoolkorfbal Harderwijk
Al sinds jaar en dag staat het schoolkorfbaltoernooi van Unitas in de maand mei op de Harderwijkse sportagenda. In 1964 werd het toernooi kleinschalig opgestart met vijf scholen. Het toernooi is in de loop van de jaren uitgegroeid tot één van de grootste schoolkorfbaltoernooien van het land. Bij de editie van 2013 deden er 151 teams mee. Wat gelijkstaat aan ruim duizend sportende kinderen. JAM is de trotse hoofdsponsor van dit toernooi.
Badminton Harderwijk
JAM is ook trotse sponsor van het jaarlijkse badminton jeugdtoernooi van Harderwijk. Tijdens dit toernooi staan gezondheid en bewegen voor de jeugd voorop. Een visie die JAM graag deelt.
Kinderen van 6 tot 18 jaar mogen deelnemen aan het toernooi. Er doen ieder jaar zo’n 100 jeugdspelers van circa 15 verenigingen mee. Het toernooi staat bekend als heel gezellig en wordt gedragen door enthousiaste trainers, supporters en spelers!

Voor meer info ga je naar: www.jamharderwijk.nl

• Glasbewassingnederland.nl
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk