Bakker Bart (opnieuw) bordsponsor KV Wolderwijd

Niet alleen is Bakker Bart een van de sponsoren tijdens het NK Korfbal B-jeugd op zaterdag 25 juni, maar Bakker Bart Zeewolde is nu ook (opnieuw) bordsponsor van KV Wolderwijd.

Het 'oude' reclamebord zal worden vervangen door een fris en nieuw reclamebord in de nieuwe huisstijl van Bakker Bart. Samen met Daphne en Andries van Bakker Bart Zeewolde zullen we in de nabije toekomst diverse leuke acties en aanbiedingen afspreken waarmee we de samenwerking tussen Bakker Bart  en KV Wolderwijd vorm gaan geven.

Tijdens het NK op zaterdag 25 juni op onze velden zullen we diverse producten van Bakker Bart aanbieden. Denk daarbij aan broodjes, kaasstengels en over heerlijke donuts.

Over Bakker Bart Zeewolde
Als je op zoek bent naar de meest heerlijke lunch in Zeewolde, dan ben je bij Bakker Bart Zeewolde op het juiste adres! Iedere dag worden bij onze bakker in Zeewolde overheerlijke lekkernijen speciaal voor jou vers bereid. Wacht daarom niet langer en bestel jouw favoriete hapjes en drankjes op onze website, of kom langs in de winkel van Bakker Bart Zeewolde!

Ondernemersstel en bakkers Daphne en Andries en het team staan zes dagen per week klaar om jou warmhartig te ontvangen. Ze kijken er naar uit om jou te voorzien van producten uit het lekkerste lunchassortiment van Zeewolde, welke erg ruim is. Zo maken onze bakkers niet alleen verrukkelijke belegde broodjes, maar ook tosti’s en panini’s. Heb je geen zin in brood? Geen zorgen! Bakker Bart Zeewolde biedt ook verse salades, pizzastukken en wraps aan. Op deze manier hebben wij voor iedereen wel iets heerlijks in huis!

Voor het beste ontbijt in Zeewolde moet je bij Bakker Bart Zeewolde zijn! Met de meest verse lekkernijen en onze voortreffelijke ontbijtservice valt er namelijk niet meer te twijfelen. Het bestellen - en laten bezorgen - van ontbijt in Zeewolde is dan ook erg eenvoudig: nadat je de juiste vestiging hebt gekozen, je favoriete producten in het winkelmandje hebt gestopt en hebt afgerekend, doen wij de rest! Je kunt je bestelling vervolgens al een uur later afhalen in de winkel of, bij een minimale besteding van €12,50, aan je deur zien verschijnen wanneer wij jouw ontbijt bezorgen. Tot snel!

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Wisse Installaties
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk