Lattenwand.nl | Nieuwe bordsponsor KV Wolderwijd

Sinds afgelopen maand is Lattenwand.nl toegevoegd als sponsor van KV Wolderwijd. Met een groot, dubbel, sponsorbord zijn zij prominent zichtbaar op onze velden.

Gelijktijdig is onze kantine voorzien van een prachtige lattenwand. De uitstraling die deze wand geeft past precies bij het karakter van KV Wolderwijd weer: gezellig, sfeervol maar ook kwaliteit.
Deze eerste up-grade van onze kantine is tevens de start van de verdere aankleding en vernieuwing van onze accommodatie.

Over Lattenwand.nl

Lattenwand.nl is producent en leverancier van houten wandsystemen. Met een – in eigen beheer – ontwikkelt systeem kan vrijwel iedere wandafwerking eenvoudig duurzaam gemonteerd worden aan de wand. Onze collectie wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe innovatieve wandafwerkingen ontwikkelt in eigen beheer. Door dagelijks bezig te zijn met innovatie gekoppeld aan onze ervaring levert Lattenwand.nl praktisch toepasbare, stijlvolle en duurzame bekleding voor wanden en plafonds. Maar onze toepassingen vinden ook steeds meer hun weg naar meubilair, fronten of als onderdeel van totale projecten.

Naast de standaard oplossingen, waarbij eenvoudige montage ons uitgangspunt is, laten wij van lattenwand.nl ons graag uitdagen door u tot meer complexe oplossingen. Of het gaat om een creatief ontwerp van een interieur architect of interieurontwerper of een wens waar we zelf het uitdagende ontwerp aandragen, wij ondersteunen – desgewenst – in ontwerp, engineering en montage. Ons uitgangspunt is altijd: duurzaam, kwaliteit en uitstraling. Zo zorgen wij voor het gewenste resultaat!

www.lattenwand.nl

• Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Wisse Installaties
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk