Wisse Installaties | Nieuwe bordsponsor KV Wolderwijd

Ook Wisse Installaties heeft gekozen om bij KV Wolderwijd een reclamebord op te hangen en zo nog meer bekendheid in Zeewolde en omgeving te realiseren.

Wisse Installaties is de betrouwbare partner voor al het installatiewerk. Nieuwbouw, renovatie of onderhoud, bij Wisse Installaties ben je aan het juiste adres.

Als KV Wolderwijd zijn wij blij dat we de samenwerking op sponsorgebied met Wisse hebben kunnen realiseren. Naast een financiele bijdrage zal Wisse ook zorg dragen voor het noodzakelijke onderhoud aan de installaties van KV Wolderwijd.

Over Wisse Instalaties

Wisse Installaties, de betrouwbare partner in al het installatiewerk

Wisse Installaties bevindt zich in Zeewolde en is gericht op installatiewerk en onderhoud. Vakwerk gaat hand in hand met betrouwbaarheid en communicatie.

Wisse Installaties biedt een breed takenpakket aan installatiewerkzaamheden. Voor het aanleggen van CV installaties en verduurzamen van uw woning of pand, tot onderhoud aan cv-ketels en het klimaatsysteem. We werken mee aan grote projecten in de utiliteit en kleinere klussen bij particuliere klanten. Wij zijn bereikbaar voor spoedklussen bij calamiteiten zoals lekkage, een kapotte cv-ketel of problemen met leidingwerk. We leveren maatwerk en zorgen altijd voor een passende oplossing in combinatie met heldere communicatie.

Verduurzamen met de kwaliteit van nu in de regio Zeewolde

Bij de nieuwbouw van een woning, utiliteit of renovatie een verbouwing wordt er rekening gehouden met de toekomst. De cv-installatie, de manier van verwarmen en de elektra, het kan allemaal met moderne techniek voor een duurzaam, milieuvriendelijk en klimaatgunstig resultaat. Wisse Installaties heeft inmiddels meer dan 20 jaar aan ervaring als loodgieter en installatiewerk in Zeewolde en omstreken. We werken voor zowel particulieren als zakelijke klanten, we hechten waarde aan een heldere communicatie en een oplossingsgerichte visie.

www.wisse-installaties.nl

• Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Wisse Installaties
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk