Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

SPONSOR in beeld | Trendywoodshop.nl

Sinds enige maanden is Trendywoodshop.nl sponsor van KV Wolderwijd.

Trendywoodshop heeft 2 winkels in het centrum van Zeewolde waarin zij een uitgebreide collectie meubels in een klassieke en landelijke stijl aanbieden.

www.trendywoodshop.nl 

Namens KV Wolderwijd: Hartelijk welkom als sponsor!

Waarom kiezen voor meubelen van de ”trendywoodshop.nl”?

Medewerkers van Trendywoodshop.nl hebben tot 46 jaar ervaring in de meubelbranche. Wij verkopen voornamelijk meubelen in een klassieke, landelijke stijl, maar we hebben ook meubelen in een moderne strakke lijn in onze collectie. Kortom, wij kunnen je een uitgebreide reeks stijlvolle kwaliteitsproducten aanbieden in een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ook voeren wij een ruim assortiment in teakhouten meubelen van topkwaliteit. Ons bedrijf staat voor duurzaamheid, al het teak heeft een FSC-keurmerk wat legale kap garandeert, afkomstig van het Indonesische eiland Java. Daardoor is ieder meubelstuk uniek in zijn nerfstructuur en kleur.

Veel van onze meubelen zijn gemaakt van gerecycled teak, wat een unieke sfeer uitademt. Wij adviseren dan ook om jouw favoriete tafel of kast in de showroom te komen bekijken. Immers, iedere tafel of kast is uniek in zijn nerfstructuur en kleur. Een groot gedeelte van ons assortiment hebben wij op voorraad, in dat geval kunnen wij leveren binnen 2 weken. De XO Collectie - Nouvion en de XL collectie hebben een wat langere levertijd daar dit geheel op kleur gemaakt kan worden naar wens van de klant.

Specialist in teakmeubelen

TrendyWoodShop.nl heeft teak meubelen in een goede prijs-kwaliteit verhouding. Scherp inkopen resulteert in scherpe prijzen, waarbij we op het gebied van tafels het meest gespecialiseerd zijn. Tafels in de meest ruime zin van het woord: eet-, salon-, bar-, hoek-, bijzet- en muurtafels. Ook trendy en volstrekt unieke boomstamtafels in diverse afmetingen en met verschillende onderstellen tref je bij ons aan. In onze showroom kun je in veel gevallen jouw eigen blad uitzoeken! Juist wat grover en iets donkerder, of liever wat gladder en lichter. Voor grotere of kleinere kamers, met dikke of dunne bladen, je slaagt bij ons vrijwel altijd. Vaak is het ook mogelijk om de poten of afwerking van de ene tafel te kiezen bij een blad van een andere tafel. Afhankelijk van de vraag kunnen wij zelfs maatwerk leveren. Daarbij hebben wij bijpassende, teakhouten (keuken) stoelen in ons assortiment.

Waar staan wij voor?

Wij zijn o.a.dealer van:

B&B Imports
Nouvion XL Company
Mooss
Hjort knudsen relaxfauteuils
XO-Interiors

Contact

Iedere eventuele vraag en op- of aanmerking horen wij uiteraard graag! Wij leveren aan huis in de Benelux met onze eigen bezorgdienst. Je kunt bij ons terecht voor alle teak- , XO of Nouvion meubelen. Kwalitatief hoogwaardige producten waar je nog vele jaren van kunt genieten.

TrendyWoodShop.nl heeft een showroom in de "Ravelijn", bij "dewinkeltjes" en sinds 1 augustus een outlet store.

De outlet is gevestigd in het overdekte winkelcentrum van Zeewolde, de "Ravelijn". Weergang 9.

Wij hebben in onze showroom mooie eethoeken, banken, stoelen en heel veel leuke accessoires en hebbedingetjes om direct mee te nemen. Je kunt ons vinden aan de Weergang 6 (Ravelijn winkelcentrum) te Zeewolde. Daar kun je terecht van maandag 13.00 uur tot 18.00 uur, dinsdag t/m donderdag van 9.00uur tot 18.00uur, vrijdag van 9.00uur tot 20.00uur en zaterdag van 9.00uur tot 17.00 uur.

De outlet is geopend van donderdag 13.00uur t/m 17.00uur, vrijdag van 10.30uur t/m 20.00uur en zaterdag van 10.30uur t/m 17.00uur, eventueel ook op andere tijden mogelijk en zelfs in de avonduren maar dan uiteraard op afspraak.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je ons telefonisch bereiken via 06 54 71 27 49 of via een whatsapp. En anders via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

0111 Superloten 756x348

Competitie Agenda

Start Zaaltrainingen 2020 S + B teams
donderdag 05 november
Aanvang: 09:00
Oefentoernooi Zaal 2020-2021
zaterdag 07 november
Aanvang: 09:00
Start Zaaltrainingen 2020 Jeugd
dinsdag 10 november
Aanvang: 09:00
Oefenwedstrijden Zaal 2020-2021
zaterdag 14 november
Aanvang: 09:00
Start Zaalcompetitie 2020-2021
zaterdag 21 november
Aanvang: 09:00

Evenementen Agenda

Oliebollen Spektakel 2020
maandag 28 december
Aanvang: 15:00
Oliebollen Toernooi 2020
maandag 28 december
Aanvang: 19:00

Bestuursagenda

Bestuursvergadering
maandag 26 oktober
Aanvang: 19:30
Commissie Vergadering
maandag 30 november
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 21 december
Aanvang: 19:30