Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Bureau Maris: Vormgevers van stad & landschap

Logo Maris Vormgevers webBureau Maris is een landelijk opererend ontwerpbureau, gevestigd in Zeewolde, Zuidelijk Flevoland en is daardoor centraal gelegen in Nederland. De opdrachten voor ons bureau hebben een directe relatie met de actuele opgaven met betrekking tot het publieke domein, stedenbouwkundige ontwikkelingen, de infrastructuur, landschap en ecologie. Ons proactieve team is op deze opgaven toegesneden; deskundigen op het gebied van tuin- & landschapsarchitectuur, stedenbouw, verkeerskunde, civiel- en cultuurtechniek en natuurbeheer. Het bureau telt zeven medewerkers en werkt afhankelijk van de grootte en het type opdracht nauw samen met een flexibele schil van ervaren specialisten.

Ons vak is een ambacht en met een zekere kunstzinnige component. Wij ontwerpen zorgvuldig, gedetailleerd en realistisch. Realistisch op het snijpunt van esthetiek en maakbaarheid. Daarbij werken wij met respect voor de historie van een plangebied. Niet alleen de natuurlijk-landschappelijke en het menselijk welzijn spelen een belangrijke rol bij onze planvorming. Ook wat onze voorgangers hebben ontworpen en gecreƫerd is daarbij uitgangspunt. Het bureau werkt vanuit het duurzaamheidsbeginsel, waarbij wij de principes van Cradle to Cradle en CO2 reducerende maatregelen van nature in onze adviezen verwerken.

Als vormgevers van stad & landschap ontwerpt Bureau Maris aan ruimtelijke inrichtingsplannen in Nederland. Een plan is pas volmaakt wanneer de ruimtelijke oplossing creatief, uitvoerbaar en beheerbaar is. Hiervoor zijn onderzoek en begrijpelijke concepten noodzakelijk. Of we nu aan een schetsvisie, een ontwerp of aan de technische voorbereiding werken; door onze oplossingsgerichte manier van werken vanuit het concept, dragen wij bij aan de realisatie van buitenruimten met een hoge beeldkwaliteit en functionaliteit. Wij staan voor een integraal advies vanuit het drieluik van ontwerp, techniek en beheer.

Bureau Maris is sub-sponosr van KV Wolderwijd

Bestuursagenda

Bestuursvergadering
maandag 29 juni
Aanvang: 19:30

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Seizoensafsluiting 2020
zaterdag 20 juni
Aanvang: 17:00