Nieuwe sponsor Flevo Finance ondersteunt KV Wolderwijd

Financieel advieskantoor Flevo Finance gaat de komende 3 jaar de korfbalvereniging KV Wolderwijd ondersteunen.

RegioBankFlevo Finance is al sinds 2005 actief in Zeewolde en geeft advies over hypotheken, verzekeringen en andere financiële diensten. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel en daarom staat de deur van het kantoor in Zeewolde bijna altijd open voor een gesprek met een van de adviseurs. Flevo Finance fungeert tevens als zelfstandig adviseur van RegioBank: een bank waar je gewoon nog kunt binnenwandelen en altijd te maken hebt met een vast contactpersoon.
KV Wolderwijd is blij met deze samenwerking: een lokale ondernemer die een lokale sportvereniging ondersteunt. Op deze manier kunnen wij elkaar versterken.

Om dit laatste kracht bij te zetten heeft Flevo Finance ook nog een extraatje: voor elke hypotheek die door leden van KV Wolderwijd via Flevo Finance wordt afgesloten, wordt 100 euro in de clubkas gestort.

Voor meer informatie, kijk op de website www.flevofinance.nl of www.regiobank.nl

maandag 29 juni

Seizoensafsluiting 2020