Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Sponsoren

Bakker Bart (opnieuw) bordsponsor KV Wolderwijd

Niet alleen is Bakker Bart een van de sponsoren tijdens het NK Korfbal B-jeugd op zaterdag 25 juni, maar Bakker Bart Zeewolde is nu ook (opnieuw) bordsponsor van KV Wolderwijd.

Het 'oude' reclamebord zal worden vervangen door een fris en nieuw reclamebord in de nieuwe huisstijl van Bakker Bart. Samen met Daphne en Andries van Bakker Bart Zeewolde zullen we in de nabije toekomst diverse leuke acties en aanbiedingen afspreken waarmee we de samenwerking tussen Bakker Bart  en KV Wolderwijd vorm gaan geven.

Tijdens het NK op zaterdag 25 juni op onze velden zullen we diverse producten van Bakker Bart aanbieden. Denk daarbij aan broodjes, kaasstengels en over heerlijke donuts.

 

Lees meer

Trendy Wood Shop | "Nieuwe" doek sponsor KV Wolderwijd

Trendy Wood Shop is een van de sponsoren van KV Wolderwijd die alweer enige jaren actief is bij KV Wolderwijd. 

Echter door corona hebben we nog nooit het officiele moment van presentatie kunnen realiseren. Afgelopen zaterdag, 21 mei, was het dan eindelijk zover.
In aanwezigheid van Nico de Groot (Trendy Wood Shop) en Hans Pape (KV Wolderwijd) werden de handtekeningen gezet onder het contract wat beide partijen voor langere tijd aan elkaar verbind.

Een mooie vorm van sponsoring met een mooie lokale ondernemer in Zeewolde, welke net als KV Wolderwijd behoorlijk aan de weg timmert.

Namens KV Wolderwijd willen we Trendy Wood Shop bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren en gaan we voor een langdurige sponsoring en mooie samenwerking.

Lees meer

DOMINO's | Nieuwe bordsponsor KV Wolderwijd

Afgelopen zaterdag 14 mei is het sponsorcontract met Domino's Zeewolde officieel bekrachtigd. Namens Domino's was Sebastiaan van Eijk aanwezig om het 3-jarig contract te ondertekenen.

Domino's Zeewolde is daarmee de "Officiele Pizza Partner" van KV Wolderwijd geworden. Naast een mooi reclamebord langs ons korfbalveld zullen we 1 of 2 keer per jaar ook een leuke actie hebben met Domino's waarvan een ieder kan profiteren.

Lees meer

Lattenwand.nl | Nieuwe bordsponsor KV Wolderwijd

Sinds afgelopen maand is Lattenwand.nl toegevoegd als sponsor van KV Wolderwijd. Met een groot, dubbel, sponsorbord zijn zij prominent zichtbaar op onze velden.

Gelijktijdig is onze kantine voorzien van een prachtige lattenwand. De uitstraling die deze wand geeft past precies bij het karakter van KV Wolderwijd weer: gezellig, sfeervol maar ook kwaliteit.
Deze eerste up-grade van onze kantine is tevens de start van de verdere aankleding en vernieuwing van onze accommodatie.

Lees meer

Wisse Installaties | Nieuwe bordsponsor KV Wolderwijd

Ook Wisse Installaties heeft gekozen om bij KV Wolderwijd een reclamebord op te hangen en zo nog meer bekendheid in Zeewolde en omgeving te realiseren.

Wisse Installaties is de betrouwbare partner voor al het installatiewerk. Nieuwbouw, renovatie of onderhoud, bij Wisse Installaties ben je aan het juiste adres.

Als KV Wolderwijd zijn wij blij dat we de samenwerking op sponsorgebied met Wisse hebben kunnen realiseren. Naast een financiele bijdrage zal Wisse ook zorg dragen voor het noodzakelijke onderhoud aan de installaties van KV Wolderwijd.

Lees meer

Jonker Schilderwerken | Nieuwe bordsponsor bij KV Wolderwijd

Zaterdag 9 april, tijdens de jubileumdag van KV Wolderwijd, is ook het sponsorcontract met Jonker Schilderwerken getekend.

Eigenaar Robert Jonker was zelf aanwezig om het contract voor de 2 sponsorborden langs het veld van KV Wolderwijd te ondertekenen. 

Naast het feit dat Jonker Schilderwerken als bordsponsor is toegevoegd, zullen zij ook het schilderwerk voor de komende jaren onderhanden nemen.

Lees meer

Stoffeerderij Vonk | Nieuwe bordsponsor KV Wolderwijd

Stoffeerderij Vonk heeft sinds eind maart ook een reclamebord bij de velden van KV Wolderwijd hangen.

Afgelopen zaterdag 9 april was het feestelijke moment van de officieële ondertekening van de meer jaren overeenkomst met Hanneke Vonk.

Met deze vorm van reclame hoopt Stoffeerderij Vonk nog meer klandieze vanuit Zeewolde en omstreken aan te trekken. Deze vorm van reclame past bij het regionale karakter wat KV Wolderwijd ook past.

Foto: Hanneke Vonk en Ben Scharft (l)

Lees meer

Wolter Koops verlengd sponsorcontract KV Wolderwijd

Tijdens de jubileum dag van KV Wolderwijd is ook het sponsorcontract met Wolter Koops verlengd.

Als KV Wolderwijd zijn we trots op deze samenwerking met de lokale bedrijven in Zeewolde. Transport bedrijf Wolter Koops is een van die bedrijven die KV Wolderwijd op financieel gebied ondersteunt door middeln van bord sponsoring.

Namens Wolter Koops was Gerwin Huyijng aanwezig om de bloemen in ontvangst te nemen. 

Foto: Gerwin Huying & Ben Scharft (l)

Lees meer

Domino's Zeewolde | Nieuwe bordsponsor KV Wolderwijd

Afgelopen week hebben we een overeenkomst voor 3 jaar afgesloten met Domino's als bordsponsor van KV Wolderwijd.

Domino's is daarmee de 'Offical Pizza Partner' van KV Wolderwijd geworden.

Binnenkort zal dit bord een prominente plek op onze korfbalvelden innemen. Naast een reclamebord zullen we samen met Domino's Zeewolde diverse leuke activiteiten opzetten waarbij we de samenwerking verder willen uitbouwen.

Lees meer

SPONSOR in beeld | Trendywoodshop.nl

Sinds enige maanden is Trendywoodshop.nl sponsor van KV Wolderwijd.

Trendywoodshop heeft 2 winkels in het centrum van Zeewolde waarin zij een uitgebreide collectie meubels in een klassieke en landelijke stijl aanbieden.

www.trendywoodshop.nl 

Namens KV Wolderwijd: Hartelijk welkom als sponsor!

Waarom kiezen voor meubelen van de ”trendywoodshop.nl”?

Lees meer

Outback rijschool | Nieuwe bordsponsor KV Wolderwijd

Op zoek naar een rijschool? Neem dan eens contact op met Outback in Zeewolde. Outback Rijschool is al meer dan 10 jaar een begrip in Zeewolde en Harderwijk. Tevens is Outback sponsor van KV Wolderwijd.

Rijschool Outback streeft naar ontspannen, plezierige rijlessen, met een no-nonsense aanpak. Je krijgt een persoonlijk lesadvies na het volgen van een gratis proefles.

Lees meer

www.topjaloezieen.nl | Nieuwe bordsponsor KV Wolderwijd

Met gepaste trots kunnen we melden dat www.topjaloezieen.nl uit Zeewolde sponsor is geworden van KV Wolderwijd.

Topjaloezieën.nl heeft zich voor een termijn van 3 jaar verbonden aan KV Wolderwijd.

Topjaloezieën: de hoogste kwaliteit jaloezieën en rolgordijnen

Bij Topjaloezieën vindt u de hoogste kwaliteit zonwering en raamdecoratie voor de scherpste prijs van Nederland. Wij kunnen deze scherpe prijzen hanteren, doordat wij geen fysieke winkel hebben en direct uit eigen fabriek leveren.

Jaloezieën

Zoals onze naam al aangeeft, is Topjaloezieën dé specialist op het gebied van jaloezieën. Zo kunt u in ons ruime aanbod aan jaloezieën terecht voor houten jaloezieën, bamboe jaloezieën, aluminium jaloezieën, witte jaloezieën en zwarte jaloezieën. Wilt u deze jaloezieën op maat gemaakt hebben? Ook dat regelen wij graag voor u.

Lees meer

InWoodz | Nieuwe bordsponsor KV Wolderwijd

Met gepaste trots kunnen we melding maken van weer een nieuwe sponsor van KV Wolderwijd.

InWoodz heeft zich voor 3 jaar verbonden aan KV Wolderwijd. 

InWoodz "Maatwerk voor elk interieur" zegt het eigenlijk al. Voor elke klus binnen of buitenshuis kan InWoodz de helpende hand aanreiken.
Heeft u een klus, groot of klein, neem contact op met Jeroen van den Berg van InWoodz. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer

 • 1
 • 2
 • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
 • Bakker Bart
 • Onze KV Wolderwijd webshop
 • KorfbalTotaal.nl
 • Wisse Installaties
 • Fysio Focus Zeewolde
 • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
 • Financiële Dienstverlening
 • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
 • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
 • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
 • Voor al uw maatwerk
 • De schilders met garantie uit Zeewolde

Evenementen Agenda

JAM Schoolkorfbal Toernooi 2022


Datum: vrijdag 30 september
Aanvang: 16:00 uur.


Competitie Agenda

Start voorbereiding veldcompetitie


Datum: dinsdag 16 augustus
Aanvang: 17:00 uur.


Oefenwedstrijden veld


Datum: zaterdag 27 augustus
Aanvang: 09:00 uur.


Oefenwedstrijden veld


Datum: zaterdag 03 september
Aanvang: 09:00 uur.


Start veldcompetitie 2022-2023


Datum: zaterdag 10 september
Aanvang: 09:00 uur.


Bestuursagenda

Geen evenementen

Kantine Agenda

Geen evenementen