Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

2011 KVW Ledenshop banner

Sponsoren

Domino's Zeewolde, nieuwe bordsponsor KV Wolderwijd

Afgelopen week hebben we een overeenkomst voor 3 jaar afgesloten met Domino's als bordsponsor van KV Wolderwijd.

Domino's is daarmee de 'Offical Pizza Partner' van KV Wolderwijd geworden.

Binnenkort zal dit bord een prominente plek op onze korfbalvelden innemen. Naast een reclamebord zullen we samen met Domino's Zeewolde diverse leuke activiteiten opzetten waarbij we de samenwerking verder willen uitbouwen.

Lees meer

SPONSOR in beeld | Trendywoodshop.nl

Sinds enige maanden is Trendywoodshop.nl sponsor van KV Wolderwijd.

Trendywoodshop heeft 2 winkels in het centrum van Zeewolde waarin zij een uitgebreide collectie meubels in een klassieke en landelijke stijl aanbieden.

www.trendywoodshop.nl 

Namens KV Wolderwijd: Hartelijk welkom als sponsor!

Waarom kiezen voor meubelen van de ”trendywoodshop.nl”?

Lees meer

Outback rijschool sponsor KV Wolderwijd

Op zoek naar een rijschool? Neem dan eens contact op met Outback in Zeewolde. Outback Rijschool is al meer dan 10 jaar een begrip in Zeewolde en Harderwijk. Tevens is Outback sponsor van KV Wolderwijd.

Rijschool Outback streeft naar ontspannen, plezierige rijlessen, met een no-nonsense aanpak. Je krijgt een persoonlijk lesadvies na het volgen van een gratis proefles.

Klik hier om naar de website te gaan: Outback Rijschool

Over Outback:

Wij werken met heldere lesdoelen, aangepast aan het niveau van de kandidaat.
De rijlessen kenmerken zich door een vaste opbouw met behulp van een leskaart. Er worden géén leerlingen weggebracht of opgehaald met andere leerlingen, alle lestijd gaat naar de kandidaat.

Rijschool Outback is per 01-01-2010 gestart in Zeewolde. In verband met drukte voor de Personenauto is de rijopleiding Motor sinds 2018 vervallen.
De lesauto is een comfortabele Opel Crossland X 1.2 Turbo benzine, 81kW. Compleet met winterpakket, nieuwste snufjes, ergonomische comfortstoelen en ideaal om te leren autorijden.

Nieuwe sponsor KV Wolderwijd: www.topjaloezieen.nl

Met gepaste trots kunnen we melden dat www.topjaloezieen.nl uit Zeewolde sponsor is geworden van KV Wolderwijd.

Topjaloezieën.nl heeft zich voor een termijn van 3 jaar verbonden aan KV Wolderwijd.

Topjaloezieën: de hoogste kwaliteit jaloezieën en rolgordijnen

Bij Topjaloezieën vindt u de hoogste kwaliteit zonwering en raamdecoratie voor de scherpste prijs van Nederland. Wij kunnen deze scherpe prijzen hanteren, doordat wij geen fysieke winkel hebben en direct uit eigen fabriek leveren.

Jaloezieën

Zoals onze naam al aangeeft, is Topjaloezieën dé specialist op het gebied van jaloezieën. Zo kunt u in ons ruime aanbod aan jaloezieën terecht voor houten jaloezieën, bamboe jaloezieën, aluminium jaloezieën, witte jaloezieën en zwarte jaloezieën. Wilt u deze jaloezieën op maat gemaakt hebben? Ook dat regelen wij graag voor u.

Lees meer

InWoodz nieuwe bordsponsor KV Wolderwijd

Met gepaste trots kunnen we melding maken van weer een nieuwe sponsor van KV Wolderwijd.

InWoodz heeft zich voor 3 jaar verbonden aan KV Wolderwijd. 

InWoodz "Maatwerk voor elk interieur" zegt het eigenlijk al. Voor elke klus binnen of buitenshuis kan InWoodz de helpende hand aanreiken.
Heeft u een klus, groot of klein, neem contact op met Jeroen van den Berg van InWoodz. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer

Mitra Martijn Thiele nieuwe sponsor KV Wolderwijd

Met de ondertekening van het sponsorcontract heeft KV Wolderwijd er een nieuwe bordsponsor bij: Mitra Martijn Thiele.

Mitra Martijn Thiele is een drankenspeciaalzaak in het centrum van Zeewolde, gevestigd aan het Raadhuisplein 2. 
Uniek bij Mitra Martijn Thiele zijn de speciale 'proef & ontdek' evenementen. Zo is er 13 oktober weer een Masterclass Wiskey. Voor meer info ga je naar de facebook pagina van Mitra Zeewolde:  FB Mitra Martijn Thiele

Als KV Wolderwijd zijn we erg blij met deze nieuwe sponsor. 

Lees meer

JAM Huiswerkbegeleiding in Zeewolde

Stress om het huiswerk goed en op tijd af te krijgen is niet meer nodig. JAM geeft sinds 2013 huiswerkbegeleiding en bijles in Zeewolde. In het sfeervolle pand aan de Gelderseweg 22 helpen ervaren professionals scholieren met hun huiswerk. Maar niet alleen met het maken en leren ervan. Ook met plannen van huiswerk en het voorbereiden van toetsen, projecten en werkstukken. En met het oog op examens en cito's geeft JAM natuurlijk examen- en citotrainingen.

JAM biedt meer dan huiswerkbegeleiding. In de afgelopen jaren is ervaring opgebouwd in het bieden van hulp bij leren, gedrag en opvoeding in de breedste zin van het woord. Ook helpt JAM bij het aanvragen van PGB's en biedt het ondersteuning binnen het gezin. JAM verzorgt eveneens taaltrainingen voor mensen van buiten de landsgrenzen die het Nederlands (beter) willen lezen, spreken en schrijven. Ook voor het leren van Frans, Engels, Duits, Italiaans en Spaans kun je bij JAM terecht.

Lees meer

Fysio Focus opnieuw sponsor KV Wolderwijd

Deze week is het sponsorcontract getekend met Fysio Focus, net als enige jaren geleden gaan zij onze vereniging weer ondersteunen, niet alleen financieel maar ook door het geven van clinics.

TOP! En welkom terug.

Proflags: Professioneel in vlaggen, banieren, banners en spandoeken

proflags officeAls bedrijf wilt u professioneel overkomen naar uw klanten. Wij bieden u professionele marketingproducten. Ons assortiment bevat een breed scale aan promotieartikelen zoals vlaggen, banieren, beachvlaggen, popup banners, spandoeken en beursmateriaal. Onze producten zijn gemaakt hoogwaardige materialen. Wij bieden onder andere de mogelijkheid tot dubbelzijdige bedrukking.

Wij houden van duidelijkheid en we helpen onze klanten graag. Een ontwerp, advies of bestandcontrole voeren wij gratis voor u uit.

Onze producten kunnen wereldwijd worden geleverd met de transportbedrijven waarmee wij samenwerken. Pakketten zijn altijd duideljk te volgen tot deze bij u of bij uw klant zijn aangekomen.

Wanneer u vragen heeft, neem dan contact op met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via +31 (0) 85 401 4648.

www.proflags.com

Lees meer

Bureau Maris: Vormgevers van stad & landschap

Logo Maris Vormgevers webBureau Maris is een landelijk opererend ontwerpbureau, gevestigd in Zeewolde, Zuidelijk Flevoland en is daardoor centraal gelegen in Nederland. De opdrachten voor ons bureau hebben een directe relatie met de actuele opgaven met betrekking tot het publieke domein, stedenbouwkundige ontwikkelingen, de infrastructuur, landschap en ecologie. Ons proactieve team is op deze opgaven toegesneden; deskundigen op het gebied van tuin- & landschapsarchitectuur, stedenbouw, verkeerskunde, civiel- en cultuurtechniek en natuurbeheer. Het bureau telt zeven medewerkers en werkt afhankelijk van de grootte en het type opdracht nauw samen met een flexibele schil van ervaren specialisten.

Lees meer

Nieuwe sponsor Flevo Finance ondersteunt KV Wolderwijd

Financieel advieskantoor Flevo Finance gaat de komende 3 jaar de korfbalvereniging KV Wolderwijd ondersteunen. 

RegioBankFlevo Finance is al sinds 2005 actief in Zeewolde en geeft advies over hypotheken, verzekeringen en andere financiële diensten. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel en daarom staat de deur van het kantoor in Zeewolde bijna altijd open voor een gesprek met een van de adviseurs. Flevo Finance fungeert tevens als zelfstandig adviseur van RegioBank: een bank waar je gewoon nog kunt binnenwandelen en altijd te maken hebt met een vast contactpersoon.
KV Wolderwijd is blij met deze samenwerking: een lokale ondernemer die een lokale sportvereniging ondersteunt. Op deze manier kunnen wij elkaar versterken.

Om dit laatste kracht bij te zetten heeft Flevo Finance ook nog een extraatje: voor elke hypotheek die door leden van KV Wolderwijd via Flevo Finance wordt afgesloten, wordt 100 euro in de clubkas gestort.

Voor meer informatie, kijk op de website www.flevofinance.nl of www.regiobank.nl

  • 1
  • 2

Evenementen Agenda

Jubileumdag 30 jaar KV Wolderwijd
zaterdag 09 april
Aanvang: 09:00
Ned. Kampioenschap B-aspiranten
zaterdag 25 juni
Aanvang: 08:00

Competitie Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Bestuursvergadering
maandag 31 januari
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 28 februari
Aanvang: 19:30
Commissie vergadering
maandag 28 maart
Aanvang: 19:30

Kantine Agenda

Geen evenementen