Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Sponsoren

SPONSOR NIEUWS | Accounting Counts: bordsponsor KV Wolderwijd/DYZLE

Nieuw bij KV Wolderwijd/DYZLE:  Accounting Counts, bordsponsor.

Binnenkort valt er weer een mooi nieuw sponsorbord te bewonderen bij onze velden. Accounting Counts uit Hilversum.

Een mooi 6 meter groot bord met een contract voor 3 jaar. Als sponsorcommissie zijn we trots op dit resultaat en deze mooie samenwerking.

Over Accounting Counts

Administratiekantoor Accounting Counts is een jong en dynamisch administratiekantoor en is met name gericht op het uitvoeren van administratieve- en fiscale activiteiten voor het MKB, ZZP’ers en particulieren.

Lees meer

Broekhuis Clubbonus: Extra inkomsten voor KV Wolderwijd/DYZLE

Waar regel jij het onderhoud van je auto? 

Bij Broekhuis in Zeewolde kun je terecht met elke auto, ongeacht het merk. Doe je dit dan kun je met de Broekhuis Clubbonus ook onze vereniging extra ondersteunen.

Als KV Wolderwijd/DYZLE ontvangen we de volgende bedragen bij aankoop/onderhoud of schadeherstel:

 • € 150,- bij aankoop van een auto of het afsluiten van een leasecontract
 • € 25,- bij schadeherstel met een schadebedrag hoger dan € 500,-
 • € 15,- bij onderhoud met een factuurbedrag hoger dan € 100,-

Lees meer

Naam KV Wolderijd/DYZLE nu officieel

De aanpassing van onze naam naar KV Wolderwijd/DYZLE is nu officieel.

Na de aanpassing bij de Kamer van Koophandel, heet het KNKV de naamsaanpassing ook officieel goed gekeurd en verwerkt in alle systemen.

De aanpassing van de naam is een van de onderdelen die voorkomt uit de sponsor overeenkomst met hoofd- en naamsponsor DYZLE.
Voor een periode van 5 jaar hebben we een overeenkomst afgesloten waarbij we zullen gaan samenwerken op gebied van naamsbekendheid.

Lees meer

SPONSOR NIEUWS | JAM Schoolkorfbaltoernooi op vrijdag 30 september

Ook dit jaar is JAM weer de hoofdsponsor van het gelijknamige 'JAM Schoolkorfbal Tournooi' bij KV Wolderwijd/DYZLE

Al enige jaren zijn we als korfbalvereniging trots op het feit dat we het leukste en gezelligste sporttournooi in Zeewolde voor de groepen 4&5 van de bassischolen in Zeewolde mogen organiseren: het JAM Schoolkorfbal Tournooi.

Een groot evenement met veel deelnemers, veel sportiviteit, veel gezelligheid en vooral veel toeschouwers.

Ook nu weer vindt dit tournooi plaats op de korfbalvelden van KV Wolderwijd/DYZLE op het sportpark de Horst in Zeewolde. Vrijdag 30 september om 16:00 uur starten de eerste wedstrijden. De prijsuitreiking zal even voor 18:00 uur zijn.
Alle bassisscholen ontvangen binnenkort meer info over het aanmelden en de spelregels.


Lees meer

SPONSOR NIEUWS | Broekhuis Zeewolde bord- en vlagsponsor KV Wolderwijd/DYZLE

Al ruim 2 jaar is Broekhuis Zeewolde trotse sponsor van KV Wolderwijd/DYZLE. Echter het officiële 'contract teken' moment is door corona steeds opgeschoven. Afgelopen week was het dan eindelijk zover. Mark Scheffer heeft het 3-jarig sponsorcontract namens Broekhuis Zeewolde officieel getekend. 

Naast een reclamebord en een sponsorvlag, heeft Broekhuis Zeewolde nog wat moois voor KV Wolderwijd/DYZLE: De Broekhuis Clubbonus

Elk lid, of familielid, van KV Wolderwijd/DYZLE kan extra inkomsten genereren voor onze club door zijn/haar auto in onderhoud of voor reparatie naar Broekhuis Zeewolde te brengen. Ook als men een auto aanschaft bij Broekhuis Zeewolde is dat goed voor KV Wolderwijd/DYZLE.

Lees meer

SPONSOR NIEUWS | Glasbewassing Nederland nieuwe sponsor KV Wolderwijd/DYZLE

Ook in de vakantie gaan de zaken gewoon door: vandaag is bekend geworden dat Glasbewassing Nederland een 3-jarig sponsorcontract aangaat met KV Wolderwijd/DYZLE.

Naast het feit dat Glasbewassing Nederland gaat zorgdragen voor een mooie en schone kantine, komen er diverse reclameborden en reclame uitingen op en rond de velden van KV Wolderwijd/DYZLE.

Als sponsorcommissie zijn we dan ook trots op deze mooie samenwerking. Binnenkort meer nieuws!

Lees meer

SPONSOR NIEUWS | Fysio Focus verlengt sponsordeal

Afgelopen week is het aflopende sponsorcontract met Fysio Focus met 3 jaar verlengt.

Na het afgesproken evaluatie moment waren beide partijen er kort over: "Deze samenwerking smaakt naar meer." Als KV Wolderwijd zijn we dan ook erg blij en trots dat we nog 3 jaar verder gaan. 

De komende maanden zullen de plannen op gebied van samenwerking verder uitwerking krijgen.
Zo zal er een workshop 'Kinder Fysiotherapie' voor alle ouders van de leden van KV Wolderwijd worden georganiseerd. 

Tevens willen we samen met Fysio Focus de staf, trainers en coaches verder bijscholen op gebied van de 'Warming-up' en 'Blessure preventie'. 

Lees meer

Bakker Bart (opnieuw) bordsponsor KV Wolderwijd

Niet alleen is Bakker Bart een van de sponsoren tijdens het NK Korfbal B-jeugd op zaterdag 25 juni, maar Bakker Bart Zeewolde is nu ook (opnieuw) bordsponsor van KV Wolderwijd.

Het 'oude' reclamebord zal worden vervangen door een fris en nieuw reclamebord in de nieuwe huisstijl van Bakker Bart. Samen met Daphne en Andries van Bakker Bart Zeewolde zullen we in de nabije toekomst diverse leuke acties en aanbiedingen afspreken waarmee we de samenwerking tussen Bakker Bart  en KV Wolderwijd vorm gaan geven.

Tijdens het NK op zaterdag 25 juni op onze velden zullen we diverse producten van Bakker Bart aanbieden. Denk daarbij aan broodjes, kaasstengels en over heerlijke donuts.

 

Lees meer

Trendy Wood Shop | "Nieuwe" doek sponsor KV Wolderwijd

Trendy Wood Shop is een van de sponsoren van KV Wolderwijd die alweer enige jaren actief is bij KV Wolderwijd. 

Echter door corona hebben we nog nooit het officiele moment van presentatie kunnen realiseren. Afgelopen zaterdag, 21 mei, was het dan eindelijk zover.
In aanwezigheid van Nico de Groot (Trendy Wood Shop) en Hans Pape (KV Wolderwijd) werden de handtekeningen gezet onder het contract wat beide partijen voor langere tijd aan elkaar verbind.

Een mooie vorm van sponsoring met een mooie lokale ondernemer in Zeewolde, welke net als KV Wolderwijd behoorlijk aan de weg timmert.

Namens KV Wolderwijd willen we Trendy Wood Shop bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren en gaan we voor een langdurige sponsoring en mooie samenwerking.

Lees meer

DOMINO's | Nieuwe bordsponsor KV Wolderwijd

Afgelopen zaterdag 14 mei is het sponsorcontract met Domino's Zeewolde officieel bekrachtigd. Namens Domino's was Sebastiaan van Eijk aanwezig om het 3-jarig contract te ondertekenen.

Domino's Zeewolde is daarmee de "Officiele Pizza Partner" van KV Wolderwijd geworden. Naast een mooi reclamebord langs ons korfbalveld zullen we 1 of 2 keer per jaar ook een leuke actie hebben met Domino's waarvan een ieder kan profiteren.

Lees meer

Lattenwand.nl | Nieuwe bordsponsor KV Wolderwijd

Sinds afgelopen maand is Lattenwand.nl toegevoegd als sponsor van KV Wolderwijd. Met een groot, dubbel, sponsorbord zijn zij prominent zichtbaar op onze velden.

Gelijktijdig is onze kantine voorzien van een prachtige lattenwand. De uitstraling die deze wand geeft past precies bij het karakter van KV Wolderwijd weer: gezellig, sfeervol maar ook kwaliteit.
Deze eerste up-grade van onze kantine is tevens de start van de verdere aankleding en vernieuwing van onze accommodatie.

Lees meer

Jonker Schilderwerken | Nieuwe bordsponsor bij KV Wolderwijd

Zaterdag 9 april, tijdens de jubileumdag van KV Wolderwijd, is ook het sponsorcontract met Jonker Schilderwerken getekend.

Eigenaar Robert Jonker was zelf aanwezig om het contract voor de 2 sponsorborden langs het veld van KV Wolderwijd te ondertekenen. 

Naast het feit dat Jonker Schilderwerken als bordsponsor is toegevoegd, zullen zij ook het schilderwerk voor de komende jaren onderhanden nemen.

Lees meer

Stoffeerderij Vonk | Nieuwe bordsponsor KV Wolderwijd

Stoffeerderij Vonk heeft sinds eind maart ook een reclamebord bij de velden van KV Wolderwijd hangen.

Afgelopen zaterdag 9 april was het feestelijke moment van de officieële ondertekening van de meer jaren overeenkomst met Hanneke Vonk.

Met deze vorm van reclame hoopt Stoffeerderij Vonk nog meer klandieze vanuit Zeewolde en omstreken aan te trekken. Deze vorm van reclame past bij het regionale karakter wat KV Wolderwijd ook past.

Foto: Hanneke Vonk en Ben Scharft (l)

Lees meer

 • 1
 • 2
 • Glasbewassingnederland.nl
 • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
 • Official Pizza partner KV Wolderwijd
 • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
 • Bakker Bart
 • Onze KV Wolderwijd webshop
 • KorfbalTotaal.nl
 • Fysio Focus Zeewolde
 • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
 • Financiële Dienstverlening
 • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
 • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
 • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
 • Voor al uw maatwerk
 • De schilders met garantie uit Zeewolde

Evenementen Agenda

Paasbrunch


Datum: zaterdag 08 april
Aanvang: 11:30 uur.


Korfbal League Finale in Ahoy


Datum: zaterdag 15 april
Aanvang: 12:30 uur.


Competitie Agenda

Oefenwedstrijden VELD


Datum: zaterdag 08 april
Aanvang: 00:00 uur.


Bestuursagenda

Commissievergadering


Datum: maandag 27 maart
Aanvang: 19:30 uur.


Kantine Agenda

Geen evenementen