Schoolkorfbal

EHBO-er gezocht!

EHBOWie wil/kan ons vrijdag 28 september helpen als EHBO-er bij het schoolkorfbaltoernooi?

Het gaat meestal om kleine handelingen zoals koelen, pleister plakken en een troostend slokje water.
Kun jij vanaf 15:45 tot uiterlijk 18:00 uur ons helpen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast bedankt voor jullie hulp.
p.s. na afloop eten we gezamenlijk een frietje met een snack

Wie kan er fluiten op het schoolkorfbaltoernooi?

ScheidsrechterOp vrijdag 28 september vindt weer het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi plaats voor de groepen 4 & 5 van de basisscholen. Deze middag start om 15:30 en zal om ±18:00 afgelopen zijn. Na het opruimen, zullen we gezamenlijk een hapje eten.

Zoals jullie weten kan een wedstrijd niet gespeeld worden zonder scheidsrechter, daarom zijn wij op zoek naar jullie.
Wil je een of meerder wedstrijden fluiten, geef je dan op bij Karin Kettenis. (wij zullen ook bij de training/wedstrijden komen inventariseren)

Zonder scheidsrechters hebben we geen toernooi!!!

Alvast bedankt namen de schoolkorfbalcommissie

Schoolkorfbal Toernooi vrijdag 28 september: Nu Aanmelden

DSC00367Op vrijdagmiddag 28 september wordt het jaarlijkse Bakker Bart Schoolkorfbaltoernooi bij KV Wolderwijd gehouden.

Ok dit jaar kunnen zowel de groepen 4 als 5 deelnemen aan het toernooi. De eerste wedstrijden starten om 15:45 uur en rond 18:00 zijn de laatste wedstrijden weer afgelopen.

Voor de basisscholen van Zeewolde is het vanaf vandaag mogelijk om hun teams aan te melden voor de sportieve en gezellige toernooi. Aanmelden kan eenvoudig via onderstaande button.

aanmeldbutton

Alle ouders, broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes van de deelnemers zijn uiteraard van harte welkom om aan te komen moedigen. De korfbal velden van KV Wolderwijd zijn te vinden langs het fietspad bij de voetbalvelden. Mocht je van al dat juichen lekker trek krijgen, dan is er gelegenheid om in de kantine van KV Wolderwijd wat lekkers te kopen van onze sponsor Bakker Bart.

 

28 september Schoolkorfbal toernooi in Zeewolde

KV Wolderwijd SchoolkorfbalHet jaarlijkse schoolkorfbal toernooi voor de groepen 4 & 5 van alle basisscholen in Zeewolde zal dit jaar worden gehouden op vrijdag 28 september.

Korfbal is een sport welke bij uitstek geschikt is om te beoefenen op school. Het is de enige sport waarbij meisjes en jongens samen 1 team vormen.

Er zal tijdens het toernooi gespeeld worden in de "4Korfbal" variant: 4-tegen-4 in 1 veld, waarbij er altijd 2 meisjes en 2 jongens in het veld staan. Deze spelvorm zorgt ervoor dat alle spelers vaak aan de bal komen en ze allemaal kunnen scoren. Dit soort wedstrijdjes zijn niet alleen leuk voor de spelers maar ook voor de toeschouwers.

Binnenkort ontvangen alle scholen meer info en kunnen ze hun teams via onze website eenvoudig aanmelden.

Reserveer de datum, 28 september 2018, dus maar vast in de agenda.

Kinderen genieten van succesvol Bakker Bart schoolkorfbal toernooi

20170929 KV Wolderwijd SchoolkorfbalOnder wederom schitterende omstandigheden is het Bakker Bart schoolkorfbaltoernooi 2017 weer een groot succes geworden.

35 teams, ruim 250 kinderen en vele ouders hebben kunnen genieten van een mooi, gezellig en sportief toernooi.

Er werd gestreden in 8 verschillende poules waarbij dit jaar naast teams uit groep 5 ook teams uit groep 4 konden deelnemen. En die laatste toevoeging werd door de deelnemende scholen als zeer positief ervaren.

Mede dankzij de hulp van vele jeugd leden van KV Wolderwijd verliepen alle wedstrijden erg sportief. Er werd gestreden tot de laatste 'gras'spriet.

Voor alle teams was er drinken en waren er appels, gesponsord door Fruithal Smits. In de kantine waren lekkernijen verkrijgbaar welke waren aangeboden door de sponsor Bakker Bart.

De organisatie, al jaren in handen van een vaste groep, kon dan ook om 18:00 uur terug kijken op een zeer geslaagd korfbaltoernooi.

Het volgende evenement voor de basisscholen van Zeewolde is op dinsdag 29 mei 2018: De Giga Kangoeroedag voor alle groepen 1, 2, 3 en 4 van de basisscholen in Zeewolde. Ook dan hopen we op de deelname van vele kinderen.

Schoolkorfbal Toernooi 2017: vrijdag 29 september start 15:45 uur

DSC00367Op 29 september wordt het jaarlijkse Bakker Bart Schoolkorfbaltoernooi bij KV Wolderwijd gehouden. Dit jaar mogen voor het eerst zowel de groepen 4 als 5 deelnemen aan het toernooi. De eerste wedstrijden starten om 15:45 uur en rond 18:00 zijn de laatste wedstrijden weer afgelopen.

Alle ouders, broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes van de deelnemers zijn uiteraard van harte welkom om aan te komen moedigen. De korfbal velden van KV Wolderwijd zijn te vinden langs het fietspad bij de voetbalvelden. Mocht je van al dat juichen lekker trek krijgen, dan is er gelegenheid om in de nieuwe kantine van KV Wolderwijd wat lekkers te kopen van onze sponsor Bakker Bart.

Wie helpt: Schoolkorfbal Trainingen 15 & 22 september

schoolkorfbal winnaar mozaekOp vrijdag 15 & 22 september bieden wij alle basisscholen de mogelijkheid om zich goed voor te bereiden op het jaarlijkse Bakker Bart Schoolkorfbaltoernooi.
Van 16:30 tot 17:30 kunnen kinderen uit de groepen 4 & 5 een korfbaltraining volgen op de korfbalvelden van KV Wolderwijd.

Onder leiding van ervaren korfballers en trainers zullen de belangrijkste aspecten van de korfbal sport worden getraind.

Voor deze trainingen doen wij een beroep op alle leden van KV Wolderwijd om te helpen. Meld je aan bij je trainer. Hoe meer hulp hoe beter.

Dus:

  • Vrijdag 15 & 22 september schoolkorfbaltrainingen
  • Van 16:30 tot 17:30 uur
  • Op de velden van KV Wolderwijd
  • Voor de groepen 4 & 5

Help jij mee?

Bakker Bart sponsor Schoolkorfbal toernooi 29 september 2017

Logo schoolkorfbal femme en mike 1Bakker bart logo grootOok dit jaar is de organisatie van het schoolkorfbal erin geslaagd een sponsor te vinden voor het jaarlijkse schoolkorfbal toernooi: Bakker Bart Zeewolde.

Dit grote sportevenement zal plaatsvinden op vrijdag 29 september op de korfbalvelden van KV Wolderwijd.

Voor het eerst is er dit jaar de mogelijkheid om naast teams uit groep 5 ook teams uit groep 4 van alle basisscholen op te geven. Er zal gespeeld worden volgens het zogenaamde 4Korfbal: 4 tegen 4. Voordeel van deze spelvorm is dat alle kinderen meer betrokken zijn bij het spel, er meer scoringskansen zijn en het plezier hierdoor vergroot wordt.

Voorafgaand aan dit schoolkorfbaltoernooi zijn er op vrijdag 15 & 22 september mogelijkheden om een korfbaltraining bij te wonen. Deze trainingen vinden plaats op de korfbalvelden aan de Sportlaan, van 16:30 tot 17:30 uur. Tijdens deze trainingen zullen de deelnemers de basis regels en technieken van het korfbal leren. Deelname aan deze trainingen is geheel gratis en een mooie aanloop naar het schoolkorfbaltoernooi.

Aanmelden voor dit jaarlijkse evenement kan vanaf nu:

aanmeldbutton

Voor vragen kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • 1
  • 2

Activiteiten Agenda

Korfbal League Finale 2020
zaterdag 04 april
Aanvang: 16:00

Bestuursagenda

Commissie Vergadering
maandag 30 september
Aanvang: 19:30
Algemene Leden Vergadering 2019
maandag 14 oktober
Aanvang: 19:30

Competitie Agenda

Oefenwedstrijden Zaal 2019-2020
zaterdag 16 november
Aanvang: 10:00

Facebook KV Wolderwijd logo