Lidmaatschapsovereenkomst KV Wolderwijd

Met behulp van onderstaand formulier kun je je eenvoudig aanmelden bij KV Wolderwijd.

Persoonlijke gegevens;

Overige gegevens;

Contributie;

Bij ondertekening neemt u tevens nota van het feit dat de contributie vooraf verschuldigd is. U ontvangt géén rekening. Betaling is alleen mogelijk via machtiging voor incasso.
Opzegging van het lidmaatschap kan uitsluitende vóór 1 mei voor het volgende seizoen. Indien tijdens het lopende seizoen wordt opgezegd, dienen zowel de bondskosten voor het hele seizoen te worden voldaan, evenals de contributie van de vereniging tot het einde van het seizoen. Wilt u hier terdege rekening mee houden!
U bevestigd als ouder/verzorger tevens behulpzaam te zijn met het uitvoeren van eenvoudige vrijwilligerstaken, zoals het vervoeren van jeugdleden naar uitwedstrijden of kantine- & zaaldiensten.
Opmerking aan ouders /verzorgers: Wedstrijdkleding wordt op basis van huur verstrekt door de vereniging.

Ondertekening:

Bovenstaande gegevens zullen door ons worden behandeld zoals omschreven in ons Privacy regelement. Onze penningmeester zal een bevestiging sturen van de aanmelding naar het opgegeven email adres.

Wij wensen je veel plezier bij KV Wolderwijd.

Activiteiten Agenda

Startdag Seizoen 2019-2020