Team TiMaToRi wint Pub-quiz 2019

Zaterdagavond 16 februari was er weer de jaarlijkse Pub-uiz welke georganiseerd werd door Robert en kornuiten.

Er waren die avond 9 teams van 3-4 personen. Onderleiding van Robert moetsen de teams in 4 ronden verschillende vragen beantwoorden. Open vragen, multiple choice, schat vragen en muziekfragmenten kwamen allemaal aanbod.

Extra opdrachten in de vorm van 'IJsblokjes smelten' zorgden ervoor dat men ook nog van hun stoel afkwam. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje zorgde ervoor dat er een gezellige en soms erg uitgelaten stemming heerste. Nadat de jury de uistlag had bepaald, werden alle vragen nogmaals doorlopen en kreeg een ieder de juiste antwoorden, hetgeen in een aantal gevallen nog tot discussie leidde.

Uiteindeljk werd tegen 21:30 uur de eind stand bekend en mocht team TiMaToRi zich de winnaar van deze editie bekronen.Iets lekker en een spel waren de prijzen voor deze toppers.

Al met al een zeer geslaagde avond, met dank aan Robert en zijn team.

Activiteiten Agenda

Giga Kangoeroe dag 2019