8e editie Oliebollentoernooi KV Wolderwijd zeer succesvol

Voor velen is het Oliebollentoernooi van KV Wolderwijd weer eens de gelegenheid om te kijken hoe men ervoor staat. Vaak is er een jaar lang niet getraind en neemt men zich voor om de volgende keer beter voor de dag te komen.

Winnaars Oliebollentoernooi 2018Dat gold niet voor de winnaars van de 8e editie. Ook dit jaar stonden Rick Bultman en Matthijs Mulder in de finale. De 'Best of 3' werd ook nu weer gewonnen door dit tweetal, ditmaal van Lynn en Anneleen. Dat de winst deze keer eenvoudig tot stand kwam kon zeker niet gezegd worden. Zo kwamen ze niet geheel ongeschonden door de poule fase heen, waarin ze in de eerste ronde al verloren van Sam en Theanne.

Tienkampioen 2018: Rick & Matthijs

Aan de 2018 editie deden maar liefst 27 duo's mee, kwam het publiek in grote getale naar sporthal de Horst, werden er vele oliebollen gegeten en sloten we dit evenement af in onze eigen kantine.

Volgend jaar zal de 9e editie van het 'KV Wolderwijd Oliebollentoernooi' gehouden worden op maandag 30 december. Houd deze datum dus maar vast vrij.

Activiteiten Agenda

Giga Kangoeroe dag 2019