• KV Wolderwijd KangoeroeKlup

Pieten training bij KV Wolderwijd erg succesvol

WhatsApp Image 2018 11 28 at 10.57.503Afgelopen dinsdag 27 november was er weer de jaarlijkse Pietentraing bij KV Wolderwijd. In de sporthal was er een speciaal parcours uitgezet met vele leuke, creatieve onderdelen. Bij elk onderdeel konden de kinderen ene stempel verdienen. Voor het officiƫle Pieten Diploma moest je uiteindelijk alle stempels verzamelen.

Uiteraard kregen de kindeen de hulp van 2 zwarte pieten uit Spanje bij het juist uitvoeren van de oefeningen. Uiteindelijk waren de pieten erg tevreden met het eind resultaat: alle kinderen hebben zonder problemen de opdrachten uitgevoerd en hun eigen Pieten diploma gehaald.

Na afloop van de training werd het 'feestje' voorgezet in de kantine. Hier konden alle kinderen genieten van heerlijke pannenkoeken. De bijna 30 kinderen genoten zichtbaar van de activiteiten en pannenkoeken. 

Als afsluiting ontvingen alle kinderen hun Pieten diploma, uiteraard wat pepernoten en natuurlijk een leuk kadootje van de beide pieten. 

Graag willen we de organistie bedanken voor hun inzet, welke heeft gezorgd voor weer een mooie en leuke middag voor onze jeugdspelers. Bedankt:  Nel, Fokko, Yvonne, Wouter, Mark, Antoinette, Theanne, Louise, Angela, Lynn, Anneleen, etc.

Shop Onlie: Sponsorkliks

KV Wolderwijd Sponsorkliks

Contact gegevens

Zaal/Veld locatie

Horsterweg 202A
3893 AA ZEEWOLDE

Veldtype: Kunstgras

 

Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen:
036-5386444

Wedstrijdsecretariaat:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KV Wolderwijd
weergeven op kaart

Zoeken

Activiteiten Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Geen evenementen

Competitie Agenda

Geen evenementen
  • KV Wolderwijd