• KV Wolderwijd KangoeroeKlup

Giga Kangoeroedag bij KV Wolderwijd: 29 mei 2018

DSC 5021Op dinsdag 29 mei organiseert KV Wolderwijd in samenwerking met de buurtsportcoaches van Zeewolde een Giga Kangoeroedag speciaal voor alle groepen 1, 2, 3 & 4 van de basisscholen in Zeewolde.

Een actieve, gezellige dag, lekker buiten spelen en bewegen.

Wat kunnen de kinderen verwachten?
Onderleiding van de Kangoeroes beginnen we met een warming-up voor alle deelnemers.
Op ons korfbalveld worden diverse spelletjes opgesteld die worden begeleid door leden van KV Wolderwijd en scholieren van Landstede. De spelletjes variëren van balspelletjes en estafettes tot behendigheidsspelletjes. Volgens een vooraf bepaald schema gaan de kinderen alle spelletjes spelen.
Na afloop is er voor ieder kind een leuk aandenken.

Dit evenement wordt georganiseerd op:

- Dinsdag 29 mei 2018
- 9.00 tot 12.00 uur & van 13:15 tot 15:15 uur
- Op de korfbalvelden bij sporthal de Horst

Alle scholen binnen Zeewolde kunnen zich vanaf nu aanmelden via een online formulier. Klik op onderstaande link om jou school/groep aan te melden

Aanmelden Gigakangoeroedag 2018

Voor vragen over deze Giga Kangoeroedag kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens KV Wolderwijd en de buurtsportcoaches van Zeewolde hopen we op veel aanmeldingen.

Kangoeroeklup

Scoro, Jumper, Funny en Spurt
De Kangoeroe Klup heeft 4 leden van het eerste uur namelijk Scoro, Jumper, Funny en Spurt. Deze kangoeroes vormen de basis van alles wat met de Kangoeroe Klup te maken heeft; de nieuwsbrief, de flyers, de website en kleurplaten, worden allemaal tot leven gebracht door deze vier Kangoeroes

Achtergrond
Kort over de achtergrond van deze GIGA KANGOEROE dag. De KNKV (Korfbalbond) heeft de Kangoeroe Klup in het leven geroepen om verschillende redenen. De belangrijkste is dat we graag zo veel mogelijk kinderen willen laten bewegen. De Kangoeroe Klup is dan ook voornamelijk een klup die zich richt op het meer en beter laten bewegen van kinderen van 3-7 jaar.

Knipoog naar korfbal
De Kangoeroe Klup is niet gericht op het aanleren van korfbaltechnieken en het spelen van wedstrijden. Uiteraard hebben veel spelvormen wel een vette knipoog naar het korfbal.

Zit jij in groep 1, 2, 3 of 4?  En wil je een keer meedoen aan een de KangoeroeKlup van KV Wolderwijd?  Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom gewoon gezellig langs op onze korfbalvelden op dinsdag van 17:00 tot 18:00 uur.

Shop Onlie: Sponsorkliks

KV Wolderwijd Sponsorkliks