Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

COMPETITIE | Start zaterdag 11 september

Inmiddels zijn de trainingen weer begonnen, en zijn de eerste oefenwedstrijden gespeeld. Ook de komende 2 weken zijn er nog een aantal oefenwedstrijden ter voorbereiding op het komende seizoen.

Graag willen we een aantal belangrijke zaken onder de aandacht brengen:

Voor de thuiswedstrijden maken we gebruik van onze eigen velden. Tijdens de thuiswedstrijden kunnen we gebruik maken van de kleedkamers van de voetbal. Dat zullen de kleedkamers 3 & 4 zijn. Deze zijn te bereiken via de tussendeur in de hal naar de voetbal. 

Voor de kantinediensten is er een schema gemaakt wie wanneer wordt verwacht om te helpen. Dit overzicht is hier te vinden: Kantinediensten
Hierbij wordt je ondersteund door iemand van het kantineteam.

Voor de uitwedstrijden is er een schema gemaakt wie wanneer wordt geacht te rijden. Dit overzicht is hier te vinden: Rijschema uitwedstrijden
De afspraak die we binnen onze vereniging kennen is dat als je onverwacht niet kunt rijden men onderling binnen het team voor een oplossing zorgt. Wel graag even melden bij de trainers/coaches.
Tevens kennen we bij KV Wolderwijd de ongeschreven regel dat je minimaal een jaar je rijbewijs moet hebben voordat je mag rijden voor je team.

Om alle wedstrijden in goede banen te leiden hebben we ook scheidsrechters nodig. Deze worden aangewezen door Yvonne. Als stelregel hanteren we dat spelers die geen trainers/coach taak hebben worden ingezet als scheidsrechter. Het overzicht van wie wanneer moet fluiten kun je hier vinden: Scheidsrechters (wordt nog ingevuld de komende week)

Afmelden voor wedstrijden: Het kan natuurlijk voorkomen dat je door omstandigheden een keer niet kunt spelen. Gezien het feit dat korfbal een echte teamsport is gaan we ervan uit dat een ieder het afzeggen tot een minimum beperkt: laat je team niet in de steek!
Mocht het echt niet anders kunnen dan MOET je je afmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag tijdig, hoe eerder hoe beter. De TC gaat dan kijken of er invallers nodig zijn en zullen die zonodig aanwijzen.
Een overzicht van de opstellingen voor de eerst volgende wedstrijden kun je hier vinden:  Opstellingen


Belangrijke data:

  • 11 september  Start Competitie
  • 9 oktober     Feestavond!!!
  • 2 november   Start zaaltrainingen
  • 13 november  Oefentoernooi Zaal
  • 20 november  Oefenwedstrijden Zaal
  • 27 november  Start zaalcompetitie

0111 Superloten 756x348

Evenementen Agenda

ALV 2021
maandag 18 oktober
Aanvang: 19:30
Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december
Aanvang: 00:00

Competitie Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Bestuursvergadering
maandag 25 oktober
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 29 november
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 20 december
Aanvang: 19:30

Kantine Agenda

Kantine verhuurd
zaterdag 06 november
Aanvang: 17:00